06 maaliskuuta 2017

BetteBox Maaliskuu 2017


Heippa! Taas on se aika kuukaudesta, kun kurkataan täällä blogin puolella uusin bettebox. Tällä kertaa luvassa on bloggaajien suosikit.

Aloitetaan Stay Fresh blogin Mariannen suosikilla. Biozell color mask sävyttävä tyvispray Tyvispraylla piilotat hetkessä juurikasvun. Suihke antaa värin lisäksi rakennetta ja ryhtiä, raikastaen samalla hiuksia kuivashampoon tavoin. (Ovh: 8,30e/200ml)  Mun mielestä nää on tosi käteviä oon koulun ja työn puolesta joskus päässyt testaileen eriltä merkiltä vastaavia putelleja. Menee ehdottomasti kokeiluun. Onneksi sattui sopiva sävykin.


IdaJeminan suosikki oli unisex- tuote nimeltään: Nivea Men Sensitive after shave balm Monikäyttöinen tuote, sopii miehille parranajon jälkeen lievittämään punoistusta, mutta myös naisille meikin pohjustukseen. Tekee ihosta kiillottoman ja jättää ihanteellisen meikkipohjan. (Ovh. 7,75e/100ml) Tätä tuotetta oon pyöritellyt käsissäni kaupan hyllyllä useasti, jostain syystä tämä on aina jäänyt kauppaan. Nyt pääsen vihdoin testaamaan paljon kehuttua pohjustus kikkaa. Odotan innolla, miten meikki kestää.


Glitz&Glam blogin Minnan suosikkituote oli: Madara Exfoliating Scrub Yleellinen ja täyteläinen öljypohjainen kuorinta. Hellävarainen (Ovh.24,90e/60ml, boksi sisälsi 12,5ml) Mielenkiintoinen tuote. Tätäkin voisin kokeilla nimittäin olen meinannut ostaa kyseisen merkin tuotteita sokoksesta.


Essies blogin Essin suosikkituote oli Batiste XXL Volume Spray Suihkeella saat runsautta ja muhkeaa nostetta. Tuuheuttava tuperaus-suihke on hyvä pohja kampauksille. Olalalaa tämä tuote menee kokeiluun heti huomenna. Rakastan xxl- sarjan kuivashampoota, niin tuskin tämäkään pettää.


Miten niin likaa blogin Elisan suosikki tuote on myös mun suosikki ollut useamman vuoden. Tuote ei paljoo esittelyä kaipaa. Kevyt, peittävä ja luonnollinen Lumene CC-meikkivoide. Isoplussa suojakerroin 20! Sain omani sävyssä Fair joten todella paljon liian tummaa. Jos jollain vaalein tai toiseksi vaalein ja tahtoo vaihtaa, laita ihmeessä kommenttia. :) (Ovh. 15,90e/30ml)


Tälläinen oli siis bloggaaja boksi kokonaisuudessaan. Oon semi tyytyväinen boksin sisältöön. Kaikki tuotteet tulee testiin ja odotan innolla. Suurin pettymys oli meikkivoiteen sävy..

Mitäs mieltä bloggaaja boksista? Lemppari tuote? :) 


Sain ihanalta Kristalta kivan lahjan ja halusin samalla julkaista kuvan siitä tänne. Siis mahtavaa, että joku ystävä osaa ostaa niin sun näköisiä juttuja. Im in loooove! <3 

2 kommenttia: