05 tammikuuta 2017

BetteBox Tammikuu 2017

Moikka! <3 


Aloitetaan vuosi esittelemällä blogissa uusi Bettebox. Boksi eroaa edeltäjästään (livboksita) uudistuneella nimellä, logolla, infolapulla ja ulkonäöllä. Minusta tosi ihana tuo uusi silkkipaperi, kun panostettu laittamalla tuo nimi ja logo siihen.


Lumene Lähde 24H Tehokosteusvoide Raikas, kevyt voide imeytyy nopeasti ihoon jättäen sen välittämösti pehmeäksi, sileäksi ja tehokkaasti kosteutetuksi. Sisältää puhdasta, pohjoista lähdevettä sekä luonnollista,tehokkaasti kosteuttavaa koivunmahlaa. Sopii kaikille ihotyypeille. (Ovh. 19,90e / 50ml)


Evo Root Canal Tyvisuihke Tuuheuttava, tyvikohotussuihke, joka antaa hiuksille rakennetta ja ryhtiä. Parantaa hiusten hallittavuutta. Saatavana parturi kampaamosta. (Ovh.27e/200ml, boksissa 50ml)


Tresemme Max The Volume Muotovaahto Muotovaahto antaa maksimaalista ja pitkäkestoista tuuheutta. Kevyt ja ilmava koostumus antaa  hiuksillesi extra nostetta.


Maybelline Falsies Push Up Drama Angel Mascara Kohotetut ripset, siipimäistä irtoripsiefektiä! Mascaran lyhyet kumiharjakset tuovat väriä pienimpiikin ripsiin luoden äärimmäistä tuuheutta. (Ovh. 15,90e / 9,5ml)


Manna Kadar Paradise Poskipuna Paradise on silkkimäinen ja heleän kirsikankukan sävyinen puuteriposkipuna, jota voit käyttää myös luomivärinä. Kevyen koostumuksen vuoksi levittyy tasaisesti ja antaa kasvoille kauniin hehkun. Saatavana: Tästä. (Ovh. 19$)


Kokonaisuudessaan ensimmäinen Bettebox oli hyvä. Ei turhia pieniä näytekokoja vaan reiluja&täysikokoisia tuotteita. Ehdottomasti lemppari tuote oli lumenelta. Lumenen lähde tehokosteusvoidetta testaan ilo mielin heti, kun edellinen rasva loppuu. Tottakai testaan myös maybellinen uuden ripsivärin, kun saan vanhat kulutettua ensin. Kaikki tuotteet omalla tavallaan tulevat joskus käyttöön ja testiin. Iso plussa siitä.

Mitä mieltä ensimmäisestä BetteBoksista? Suosikki tuotteesi?

5 kommenttia:

 1. Lumenen purkki suosikkini oli tästä! Saatan tilata jatkossakin silloin tällöin. :)
  xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :) Sama täällä, varmasti myös nyt tarpeellinen kun on välillä pakkasia ja posket kuivuu. :) Määki aion tilata vielä jonkun aikaa, jos taso pysyy hyvänä :P

   Poista
 2. Onko tää minkä hintanen paketti tilata? =) Onko laskulla vai suoravelotus.. Ja mistä voi tilata jos itekki tilais.. Ku oon miettiny ny jotai tämmöstä piristystä arkeen :) <3
  Vaikutti ainaki iha hyödylliseltä paketilta tuotteiden puolesta tää,, just ei niitä pikkuputeleita vaa iha täyskokosia tuotteita laidasta laitaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 16,90 e/ kk ja suoraveloistus jos jatkuva tilaus. Voi maksaa myös könttäsumman esim 3kk kerralla. Ja hei laita mulle viestillä sähköposti osoite niin laitan linlin mistä voit tilata ja lukee lisätietoja :) <3 ja täö on ihan kiva piristys ja plussaa kotimaisuudesta.

   Poista
  2. Eka boksi oli ainakin tosi kiva ja kaikki tulee varmasti käyttöön. Ja toivottavasti enskuussa yhtä hyvä. Spoilaan että ens kuussa Lumenen uutuus mukana täysikokoisena ;)

   Poista