20 joulukuuta 2016

Joulukalenteri The Body Shop Luukut 13-19

Hellurei!<3

Joulukalenterista alkaa pikku hiljaa luukut loppua, vielä 5- luukkua jäljellä. Niin ajattelin postata nyt nämä 7- luukkua ja joulun jälkeen vielä loput viisi. Tosiaan kalenterissa yllätyksenä yksi lisä luukku joulu päivälle. Ihanaa saada vielä silloin fiilistellä kalenteria, josta on ollut iloa joka päivälle. :) Aion ehdottomasti hankkia ensi vuonna kalenterin myös. En tosin tiedä vielä minkä, sen näkee sitten. 

Jos haluat nähdä aikaisemmat luukut niin se onnistuu TÄSTÄ ja TÄSTÄ. Ja vielä halukkaille viime vuoden W7:n kalenteri luukut TÄSTÄ ja TÄSTÄ

Luukusta 13 paljastui ripsentaivuttimet, mikä ei ole ollenkaan pahaksi, jos kattoo mun vanhojen kuntoa. Eli nämä korkkasin heti käyttöön.


Neljätoista- luukusta paljastui British Rose suihkugeeli, minkä laitoin eteenpäin mummolle. 


15- luukku sisälsi silmämeikki siveltimen. Tätä olen testannut joten kuvassa likainen, pahoittelut siitä.


Kuusitoista luukku sisälsi Mango vartalovoiteen ja tämä on yksi suosikki tuoksu koko Tbs:n valikoimasta. Joten rakkautta heti ensisilmäyksellä. Namnam, suosittelen tuoksutteleen tätä, josset aiemmin ole ja olet makean ystävä. 


17- luukusta paljastui Kulma ja ripsi harja. ÖÖ, tämä on tähän mennessä ehkä oudoin juttu koko kalenterissa, enkä hyppinyt riemusta, vaan olin pettynyt. Kyllähän tämä on tarpeellinen jokaiselle kuka meikkaa, mutta en toivonut tätä kalenterin sisältöön. 


18-luukku: Silmämeikin poistoaine, joka sisältää rauhoittavaa kamomillaa ja sopii sen vuoksi herkille silmille.


19- luukku oli kans tosi ihana. Nam tykkään tbs:n huulirasvoista. Shea huulivoide paljastui siis tästä luukusta.

Miltäs sisältö vaikuttaa? :) Onko joku tuote sinulle tuttu entuudestaan ? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti