06 joulukuuta 2016

Joulukalenteri The Body Shop Luukut 1-6

Hellou! <3 

Ihanaa joulukuuta kaikille! Mää rakastan joulua ja kaikkea joulu hömppää. Joulu valot tuli kaivettua kaapin perältä jo marraskuussa. Joulukuusikin on jo meillä olohuoneessa ollut ainakin sen pari viikkoa. Tänä vuonna odotin joulukuuta erityisen paljon, koska tämä kalenteri tuli hankittua valmiiksi jo lokakuussa. Pidemmittä puheitta lähetään tsekkaileen kalenteria tarkemmin:


Joulu kalenteri näyttää sisältä tältä. Aikas käteviä luukkuja ja eipähän voi vahingossakaan nähdä mitä muissa on, kun ovat yksittäisiä laatikoita. Ajattelin säästää tämän kalenterin ja tehdä tästä itse ensijouluksi Jamille kalenterin. :) 


Ensimmäisenä päivänä luulusta paljastui mauteinen omena suihkugeeli. Nimeltä Spiced Apple, tämä ihanuus pääsi heti kylpyhuoneeseen kokeiluun ja tuomaan joulu tuoksua/tunnelmaa.


Toisena päivänä luukusta paljastui pesukukka. Itsellä käytössä tälläinen vihreä, joten tämä menee eteenpäin.


Kolmannesta luukusta paljastui tehokosteuttaja Vitamin E rasva. Tätäkin oli pakko heti illalla kokeilla suihkun jälkeen, kun luukun avasin. Tykkäsin tosi paljon!


Frosted Berries rasva paljastui taas luukusta neljä. Tätä tuoksuttaessa voin havaita karpalon ja ehkä vadelman. Namnam, tämä menee odottaan käyttöön ottoa, koska mulla on useampi avattu rasva.


Viidennestä luukusta paljastui kasvojen pesusieni. En oo varmaan koskaan omistanut tälläistä ja kokeilen mielellään.


Ollalaalaa 6 luukusta paljastui nudehtava huultenrajauskynä. Tykkään X 100 <3 En oo vielä testannu tätä, mutta kosmetiikka harakkana ei voi olla tykkäämättä. Entuudestaan omistan vain yhden nudehtavan huulikynän ja sekin on paljon vaaleempi.

Mitäs mieltä ensimmäisistä luukuista? Onko sinulla mahdollisesti joku joulukalenteri myös? :)
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! <33

14 kommenttia:

 1. Eipä ole. Piti ostaa Baby Lipsin kalenteri, mutta myöhästyin. Kivoja juttuja näyttää luukuista tulevan =). Hyvää itsenäisyyspäivää myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Harmi, että myöhästyit. Meillä täällä oulussa on tällä hetkellä sokoksella -50% Baby Lipsin kalenterit, että toisaalta et myöhästynyt jos haluat avata useammanluukun samantien :)

   Poista
 2. Mulla oli tää viime vuonna ja tykkäsin niin paljon! <3 Nyt harmittaa kyllä vähän kun en tätä ostanut, sillä ei ainakaan ekojen luukkujen perusteella näytä olevan paljoa toistoa! Mulla on nyt l'occitanen kalenteri, mutta se ei kyllä mielestäni vedä vertoja TBS:lle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! <3 Määki oon tykänny tästä tosi paljon. Tämä oli niistä kolmesta vaihto ehdosta se edullisin. (80 euroa.) L'occitanen kalenterikin ois varmasti ollu mun makuun kiva, niinku kaikki "kosmetiikka" kalenterit. :) Oon jälkikäteen himoinnut sitä nyx:in kalenteriakin, koska niitten tuotteet on hintaan nähden niin laadukkaita :)

   Poista
 3. Toi frosted berries vaikuttaa aivan ihanalta <3 *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla :) 😍 Minusta on kiva ku jouluksi tulee tommoisia joulusia sesonki tuotteita. :P

   Poista
 4. Onpa kiva! Ens vuonna munki pitää ehdottomasti ostaa joku kiva kalenteri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti :) Ihana ku joka päivä saa vähän niinku pienen joululahjan ;)

   Poista
 5. Oi ihania juttuja tullu. Vitsi ois itelki pitäny ostaa joku joulukalenteri ni ois joku päivä vähä jotai kivaa :D <3 !! Kuha tuun käymää ni haluun tuoksutella noita rasvoja ja saippuoita <3_<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo määki oon ollut tähän asti semi tyytyväinen tuohon kalenteriin :) Suosittelen lämpimästi ostaa ens vuodeksi ;) Ihanaa justiinsa niiku sanoit nii joka päivä saa jotain kivaa. Piristää kummasti mieltä. 😘 Ja joo tottakai, tuoksutellaan yhessä niitä <3 <3 Kiitos ihanasta kommentista Kristasein <3

   Poista
  2. Pitää kyl ens vuodeks hommaa itekki joku kalenteri ni saa olla mielissää joka päivä 😄

   Poista
  3. Jep!:) ehdottomasti kannattaa 👌👌

   Poista
 6. Täältä löytyy Ultimate kalenteri, mutta mitä noita sinun luukuista tulleita juttuka katson, niin ihan yhtä ihania kaikki. Kivoja talvipäiviä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, ihana kuulla 💕 Vähän varmasti huippu se ultimate kalenteri :) ja kiitos samoin sinne! <3

   Poista