30 joulukuuta 2016

Christmas Eve

Moikka kaikille! <3

Ajattelin tulla vilauttamaan kuvia meidän joulusta! Tänä vuonna ei tullut räpsittyä paljoa kuvia, joten tässä mahtaa olla ´kaikki´. Joulu meni meillä aika perinteisinmerkein, niinkuin joka vuosi. 

Joulu alkaa meillä aamu päivällä, kun mennään Jamin, isin, kummisedän ja serkun kanssa mummolaan syömään jouluruoka. Ruuan jälkeen aletaan pikku hiljaa jakamaan lahjoja, kun lahjat on avattu, siirrytään jälkiruoka kahvin pariin. Mummon luota mennään porukalla käymään moikkaan tuttuja serkun kotiin, jonka jälkeen jatketaan Jamin kanssa matkaa mun äitin ja muun perheen luoksi. Äitillä odottaa myös jouluruoka, tässä vaiheessa vatsa on jo sen verran täynnä, että tyytyy pelkkään maisteluun, jotta jaksaa vielä anopin luonakin maistella jouluherkkuja. Ruuan jälkeen avataan lisää lahjoja äitin luona. Illalla kun on pimiää mennään käymään äitiltä hautumaalla. Oi että sitä kynttilä merta, niin kaunista. Hautuumaalta suunnataan vielä anoppilaan, jossa käydään läpi kaikki samat perinteet kun muualla. Tänä vuonna mentiin omaan kotiin yöksi tosi myöhään, mutta olihan se ihana nukkua omassa sängyssä.


puhelinkuva
Mitenkäs teidän joulu sujui? :) Ihanaa illan jatkoa! <3 

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia sinusta ja onpas teillä ollut aattona kiire! :D Me vietettiin kotona ja isovanhemmat tuli meille. :D Illalla aukaistiin lahjat kerralla. Kaikilla erilaiset perinteet! :)
  xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! <3 Joo siihen joulu kiireeseen on tottunut, mulla ollut aina nuin kun vanhemmat eros. Ja kummatki asuu samalla paikka kunnalla niin haluaa olla osana kummankin joulua :) Ja tietenkin Jamikin haluaa käydä kotonaan jouluna. Ihanalta kuulostaa teidänkin joulu :P <3

   Poista
 2. Hienoja kuvia. Voi vitsit...luntakin kuvissa näkyy...täällä oli musta joulu =(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :) Harmi että siellä päin oli musta joulu :( mää pelkäsin että täälläkin ku oli plussa kelit ennen jouluu, onneksi oli lumet se toi tunnelmaa :)

   Poista
 3. Ihania joulukuvia <3 ! Niin kaunis oot ollu ja tuo sun kampaus <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murusein 💕 tässähän meinaa punastua ;)

   Poista