24 lokakuuta 2016

Livbox Lokakuu 2016

 Moikka!<3

Lokakuun boksi saapui minulle jo alkukuussa ja normaalisti ruukaan postata boksista heti parin päivän sisällä sen saapumisesta. Tällä kertaa ajattelin jättää postauksen kokonaan tekemättä, koska en ollut kovinkaan tyytyväinen boksin sisällöstä. Päätin nyt kumminkin pitkästä aikaa päivittää blogia, kun en kiireiltäni ole ehtinyt ja vietän tällä hetkellä viikon syyslomaa.

Aloitetaan boksin ainoasta täysikokoisesta tuotteesta.

Tresemme Heat Defence Styling Spray Lämpösuojasuihke Suojaa hiukset jopa 230-asteisen lämmönmuotoilun aiheuttamilta vaurioilta suihkuttamalla hiuksiin runsaasti lämpösuojasuihketta ennen föönamista tai lämpömuotoilua. Näin hiukset jäävät kiiltäviksi ja uskomattoman pehmeiksi.(Ovh. n 2,50e / 60ml) Tätä tuotetta en testannut itse vain antoin samantien eteenpäin.


Boksista löytyi myös häivytys sivellin Iberolta, joka ei varsinaisesti ollut tuotteena, koska ei löytynyt tuotekortista. Oli tarkoitettu varmaan kaupanpäällisenä/lohdutuslahjana.


Loreal Paris Pure Clay Purify Kasvonaamio Puhdistava ja mattapinnan antava kasvonaamio, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä sekä eukalyptusta. Syväpuhdistaa ihoa seka poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Tuotetta levitetään ohut kerros puhdistetuille kascoille ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois haalealle vedellä. Iho tuntuu välittömästi ihanan puhtaalta ja raikkaalta. Sopii kaikille ihotyypeille. (9,90e/50ml) Tätä näytettä en ole vielä kokeillut, mutta kokeilen mielellään tätä paljon hehkutettua tuotetta.

Lisäksi boksissä oli virkistävä Vichy Purete Thermal-puhdistusgeeli näyte tai kaunistava Vichy Purete Thermale- puhdistusöljy näyte. 


Palmolive Smooth Delight Suihkusaippua Suihkusaippua sisältää kosteusvoidetta ja 100%:Sen luonnollista macadamiapähkinäöljyä sekä kookosuutetta. Sen samettinen koostumus auttaa ravitsemaan ihoasi jättäen sen pehmeän ja sileän tuntuiseksi. (Ovh. 1,79/250ml) Tämän matkakokoisen purnukan säästän jollekkin reissulle mukaan.


Lumene Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar-Puhdistusvesi Tehokkaasti kosteuttava 3in1 puhdistusvesi. Sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivunmahlaa. Ei sisällä parabeeneja eikä hajusteita. Sopii myös herkälle iho tyypille. Saatavana kolmessa erikoossa. Boksissä 50ml putelli. (Ovh. 9,90e/ 250ml)


Moroccanoil Treatment Hoitoöljy Saat silkkiset, kiiltävät ja terveet hiukset. Hoitoöljyä voidaan käyttää hoitavana, muotoilevana ja viimeistelevänä hiustuotteena. Tämä hiustenhoidon täydellisesti uudistava hoitoöljy selvittää takkuja, nopeuttaa kuivumista ja lisää kiiltoa - tuloksena ravitut, helpommin käsiteltävät ja sileät hiukset jokaisen käyttökerran jälkeen. Saatavana parturikampaamoista. (Ovh. 49e /100ml) Ihana tuoksu ja tuote muutenkin. i like!


Kokonaisuudessaan boksi näytti tältä. Tuotteet sinäänsä kaikki kivoja, mutta kun itse maksaa boksista täyden hinnan, niin toivoo saavansa rahoilleen vastinetta. Tässä kuussa suuhun jäi pettynyt maku. Boksiin olisin kaivannut isompia tuote kokoja tai sitten enemmän näitä näytteitä, mitä saa usein ilmaiseksi kaupasta kotiin mukaan. En halua alkaa sen enenpää valittaan, toivottavasti ensikuun boksi hyvittäisi hieman tätä pettymystä. 

Tykkäsin erityisesti Moroccanoilin hoitoöljystä, joka on ollut kovassa käytössä siitä asti kun boksi saapui. Seuraavaksi käyttöön pääsee ehdottomasti myös lumenen uutuus puhdistusvesi, kun edellinen micelle vesi loppuu.

Mitä mieltä lokakuun boksista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti