25 lokakuuta 2016

Kuulumisia

Hellurei kaikille! 

Tosiaan tätä postausta kuvittaa puhelinkuvat, joista en erikseen ala sen tarkemmin selittään vaan ajattelin kirjoitella niitä näitä.

Ensinnäkin moni joka eksyy tänne mun blogiin ihmettelee kun ennen tuli postailtua vähintään 4-10 kertaa kuukaudessa ja nykyään enää 1-3 kertaa, jos sitäkään. Kaikki on kumminkin hyvin täällä ruudun toisella puolella. Mulla on vaan ihan sikana kouluhommia ja lisäksi muutamia työjuttuja hoidettavana. Vapaa-aikaa ei jää kovinkaan paljoa ja siitäkin osa on pyhytettävä pyykinpesulle ja siivoukselle. Siinä sitten yritän välillä nähdä perheenjäseniä ja ystäviä. Tällä hetkellä vietän syyslomaa, jolloin ei ole onneksi niin kiire. Olenkin nyt lomalla pyhittänyt pitkästä aikaa aikaani myös bloggerille ja sähköpostien lukemiselle. Hiukan harmittaa jälkikäteen huomata useampi kiva sähköposti minkä olen missannut ja jäänyt useasta tapahtumasta paitsi. Toivottavasti niitäkin olisi tulossa lisää. Mitä muuta asiaa kuin pientä valittamista.. Anteeksi.. Oikeesti odotan jo innolla pikku pakkasia ja lunta. Olisi ihanaa päästä ulkojäille urheileen, koska liikunta on jäänyt elämästä pois kokonaan, ellei hyöty/pakko liikuntaa lasketa. Toiseksi tietenkin odotan joulua ja joulukoristeita. Oon aina rakastanut jouluvaloja ja lahjojen paketoitia.


Mitäs teidän syksyyn kuuluu? Mää oon ottanut perinteeksi katsoa joka perjantai vain elämää ja poltella ihania erin tuoksuisia tuoksukynttilöitä.  Oii, onneksi pian on taas perjantai. Mitähän sitä sitten keksii kun vain elämä loppuu. Täällä oulussa alkaa iltasin olemaan jo kylmä, niin ei tee mieli lähteä käveleenkään minnekkään kauas. Tosiaan pitäisi varmaan hommata joku kahvakuula ja alkaa pitään viikonloppuisten pientä ilta jumppaa kotosalla. Kuluisi aika ainakin hyödyllisesti. Viime aikoina on tullut rentouduttua alkoholin avulla viikonloppuisten, joka ei taas ole ollenkaan hyväksi. Varsinkaan kun se lihottaa ja on muutenkin tullut syötyä normaalia enemmän. Paino on täällä ruudun takana päässyt vähän lipsumaan yläkanttiin, mutten jaksa siitäkään mitään ressiä ottaa. Kattoo sitten keväällä jos alkais oikeesti lenkkeileen. Oon kumminkin luonteelta hyvinkin laiska ja aikaansaamaton, niin parempi ku ei lupaile mitään suuria. 


Tässä ala puolella onkin niitä "terveellisiä" herkkuja millä ei ole osuutta painon nousuun... Hehhehehhee. Useat ruuat mitkä maistuu hyvälle ei oo todellakaan niin terveellisiä. Kun taas terveelliset ruuat on mun makuun aika pahoja. Toki rakastan esim. erinlaisia salaatteja.


Kaikesta mukavasta ja ei niin mukavasta huolimatta koen olevani tällä hetkellä onnellinen. Pitkästä aikaa jos koulu ressiä ei lasketa, niin ei ole turhaa draamaa tai vastoin käymisiä näkynyt. Tähän iso peukku!

Nyt kun on kylmennyt ilmat on tullut pitkästä aikaa aloitettua katsoon uusia sarjoja ja tullut vuokrattua leffoja melkein joka viikonloppu. I like. Tällä tavalla pystyn välttämään kaiken epämiellyttävän ja empähän pääse vahingossakaan liikkumaan. Köhköh..


Tähän loppuun vielä haluaisin sanoa, että ihmiset muistakaa sanoa teidän omille rakkaille, kuinka paljon välitätte niistä. Rakkaat varmasti tykkäävät kuulla sen. Oon ite välillä unohtanut sen aivan kokonaan. Toivon muistavani itsekkin jatkossa sanoa rakkaille useimmiten kuinka tärkeitä ne ovat. Rakkaiden lisäksi on tietenkin tärkeää yrittää pitää läheisistä huolta ja lippu korkealla.

Lisäksi oon miettinyt tosi paljon tätä internetin ihmeellistä maailmaa. Kuinka nopeasti ihmiset saavat tietää uusimmat uutiset ja kuinka ihmisten negatiivisuus näkyy nykyään paljon somessa. Mää oon ihmisenä semmoinen että mulla on varmasti joka asiasta vahva mielipide, mutta en koe tarpeelliseksi tuoda sitä esille ja loukata ihmisiä/asioita. Monet on varmaan huomannut etten ilmaise paljoakaan mielipiteitä ja yritän pitää yllä positiivista mieltä. Kumminkin välillä miettii että olisiko siitä jollekkin siltikin hyötyä kun tuo omat näkö kannat esille ja jotku pystyisivät samaistuun? Pidemmittä puheitta toivotan nyt kaikille tasapuolisesti hyvää yötä ja mukavaa illanjatkoa!

Tutut ja ei niin tutut, nykyään minulla on aikaa päivittää blogia todella harvoin pitkien koulupäivien ja matkojen vuoksi. Vapaa aika on minimissä ja sitä ei tule tuhlattua tietokoneella istumiseen. Olen kumminkin nykyään aktiivinen snapchatin käyttäjä, lisäilkää ihmeessä jos kiinnostaa seurailla tekemisiäni @: mimamama93 

2 kommenttia:

 1. Ihania ajatuksia sulla oli tuossa loppupuolella tekstiä. <3 Nähdään taas toivottavasti pian! :)
  xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon muru :) <3 Niin toivottavasti <3 pitää viimestää kun ootta saanu rauhassa muuttaa ja asettua kodiksi, tulla kattomaan teidän uusikoti :)

   Poista