25 lokakuuta 2016

Kosmetiikkaa | Make Up Store

Moikka kaikille!<3 

Ostin tuossa pari kuukautta sitten mus:hilta uusia meikkejä syksyä varten. Ajattelin vilauttaa ne nyt täällä, kun ne oli päässyt vähän unohtumaan. Syksyllä itselläni on tapana käyttää meikissä vähän tummempiä sävyjä kuin muulloin. Yleensä syksy meikkini sisältää mm. ruskeaa, vihreää ja viininpunaista. Oon aina halunnut erityisesti mus:lta testata led lipgloss- huulikiiltoja. Jonkun aikaa pyöritin käsissäni ihanaa sävyä hot pink. Pitkän pohdinnan jälkeen unohdin itselleni tutun ja turvallisen pissis pinkin hyllyyn ja lähdin kokeilemaan jotain ihan uutta... Mutta mitä? Se selviää piakoin, kun lueskelet postauksen loppuun asti. 

 Ensimmäisenä ostoksena esittelen teille poskipunan, jota en itsekkään uskonut sävyn perusteella valitsevani. Omistan todella pienen valikoiman poskipunia ja niistäkin suurin osa on jotain vaalean punaisesta pinkkiin. Päätin repässä ja valitsin sävyn: Nut. Sävy on mielestäni kaunis nudeen taittuva ruskea, jossa on hitusen seassa myös glitteriä. Tämä poskipuna on päässyt käyttöön asti pari kertaa poskilla ja kerran luomilla. Sopii hyvin myös luomiväriksi todella hyvän pigmentin vuoksi.


Jossain vaiheessa Mus alkoi uudistamaan kynsilakka valikoimaansa ja myi vanhoja kynsilakkoja hyvällä alennuksella ainakin Oulun liikkeessä. Sieltä kotiutin tämän kivan värisen lakan sävyssä: Faisal  Sävy on ihanan metallinen ja sopii hyvin mun viimeisen ostoksen kanssa yhteen.


Viimeisenä muttei suinkaan vähäisempänä tämä ihana led lipgloss sävyssä: Atomic 

Todella jännä, mutta houkutteleva huulikiilto oli pakko kotiuttaa. Tätä oon käyttänyt vasta kerran yksistään huulilla ja pari kertaa laittanut jonkun punan päälle tuomaan kivaa efektiä. Nyt kun ilmat on viilenneet ja lehdet puista pudonneet on tavoitteena muistaa tämä uusi rakkaus.


Tässä vielä surkea swatch atomic:ista.


Kokonaisuudessaan kaikki ihanuudet näytti tältä. Aika hyvin sopii sävyt yhteen mun mielestä. Erityisesti tuo kynsilakka ja huulikiilto. 

Tykkäätkö meikata syksyllä erinlailla? Mitä mieltä Mus:in meikeistä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti