28 heinäkuuta 2016

Heinäkuun ostokset

Helloou! <3 Kesäloma on kohta purkissa ja olisi aika palata arkeen. Sitä ennen tulin päivitteleen pitkästä aikaa blogia. Olin ajatellut että kesälomalla tulee enemmän postailtua, mutta viihdyin hyvin ulkona ja mökillä. Kesä meni todella nopeasti, varsinkin viimeiset viikot, kun on tullut käytyä käveleen ja etsimässä samalla pokemoneja. Mulla on tulossa kiireinen syksy, koulussa starttaa viimeinen vuosi ja näyttöjä on tulossa paljon. Toivottavasti syksyllä jää enemmän aikaa myös blogille, eikä kaikki aika kuluisi pelkästään opiskelun ohella.

 Pidemmittä puheitta käydään kurkkaan tämän kuukauden ostoksia.
Ensimmäisenä ihana kesäinen ja räikeä nyöri paita. Gina tricotista alessa vain viisi euroa.


 Ihastuin tähän ihanaan bomberiin myös ginassa. Tämä väri menee hyvin alkusyksystä. Ikävä kyllä en oo jaksanu silittää tätä ennen kuvaamista, niin jäi ärsyttävät rypyt.


Bongasin hm:n ale osastolta tämän ihanan hatun. Tämä on mun ihka eka hattu. Vain kahdeksan euroa!


Syksyä varten ostin stadiumista nike sbn kängät. Näille jäi muistaakseni hintaa se 35 euroa.


Olalalaa ensikosketus mac:iin! <3 Ihana isi kävi stadissa kattoon black sabbathia ja toi tämän ihanan mattapunan tuliaiseksi. Ensimmäinen mac:in punani on sävyssä: Candy yum-yum. Tämä oli  rakkautta ensisilmäyksellä.


Iittalan mariskooli sävyssä omenan vihreä. En oo varma mikä tuossa omenan vihreässä mua kiehtoo, mutta kaikki viimeaikaiset iittalan ostokset ovat olleet samassa sävyssä.


Sokoksella oli meikkisieni alessa 2,90euroa, niin pakkohan se oli kotiuttaa testiin. Seppälässä irtopuuteri ja veden kestävä ripsiväri yhteensä 4 euroa. Ripsiväriä olen jo testannut. Rehellisesti sanottuna paskin ikinä. Onneksi ei ollut hinnalla pilattu.


Tässä vähän turhaa hömppää mitä tarttuu myös mukaan aina. Tiger:sista purkki ja valokuva kehys. Glitteristä pari lahja pussia.


Kesäloman lopussa alkoi hiukset kaivata pientä piristystä. Joten.... Colormaskit ei oo turhaa hypetettyjä, koska itse rakastuin ainakin tähän kc:n tehohoitoon. Ihanan sileät hiukset ja kaupan päälle pientä sävytystä. Igoralta taas pastelliväriä pieneen vivahteeseen. Tein tästä ja toisesta väristä kivan sekoituksen ja sain vihdoin värjättyä hiukset. Ihana Mirah myös leikkais mulle kesä hiukset.<3 Kiitos hänelle siitä! :)


Halpahalli on semmoinen kauppa missä oon käynyt parikin kertaa etsimässä haluamiani essensen tuotteita. Tosiaan menin ostamaan kulmavahaa ja mattapunia testiin, mutta ylläri pylläri essensen hylly oli aika tyhjä. Mukaan tarttui joka tapauksessa silmämeikin pohjustusainetta ja kolme huulten rajauskynää. Sävyssä: 12 wish me a rose, 07 cute pink, 05 soft berry.


Glitterissä oli tosi paljon alessa kaikkea söpöä snoopy tavaraa. Mukaan lähti kamukorut ja hiusharja. Harjalle ainakin on löytynyt jo käyttöä, koska ukko otti sen heti haltuun. :) Ihanaa.


Näitä tarvii aina. Varsinkin kun tulee värjättyä välillä hiuksia, näillä saa hyvällä tuurilla kiillon ja värin kestämään vähän paremmin. Valmiiksi varastoon uusi hiuksiin jätettävä hoitoaina ja shampoo schwarzkopfilta. Mulla on pidemmän aikaa ollut käytössä sarjan eri shampoita ja oon ollut tyytyväinen. Ei oo mitään yli hintaisia, mutta silti toimivia. Erityisesti tykkään hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta.


Muutama viikko sitten oulun stokkan seppälässä oli loppuun myynti ja hurjat alet. Löysin tämän mekon sieltä kolmella eurolla. Tykkään selkään tulevasta kuvionnista.


Tämä meinas unohtua. Ihana kesä haalari ginasta. Tykkään kun hihoja voi pitää parilla eri tyylillä. Ajattelin kerrankin kuvata vaatteen päällä, niin saa paremmin selvää millainen se on. Tämäkin näyttäis hirveeltä kangas kasalta ilman päälle laittamista. ;)

Mitäs mieltä ostoksista? Oliko joku lemppari tuote? Jokos te olette hamstranneet alesta kaapit täyteen? :)

4 kommenttia: