21 kesäkuuta 2016

Essence Forbidden Volume Ripsiväri

Olen muutaman päivän kokeillut tämänkuun livbox:ista saatua Essensen ripsiväriä.

Voiko olla hyvää ja halpaa yhtäaikaa? Kyllä voi, en nyt sanoisi että tämä on paras ripsiväri, mutta edullisuuteen nähden todella hyvä. Tämä päihittää useimmat kokeilemani ripsivärit.

No mitä ripsiväri sitten lupaa? - Dramaattista tuuheutta, ei paakkuja, Forbidden volume ripsivärin kartiomainen kuituharja antaa ripsille runsautta.

Yhdellä kerroksella ripset on todella huolitellut, mutta kun kerrostaa väriä ripsiin se voi näyttää vähän sotkuisalta, ripset eivät kumminkaan paakkuunu. Se antaa kivasti tuuheutta ja tällä saa kyllä näyttävät ripset. Tykkään myös siitä ettei ripsiväri ole kuiva vaan hyvällä tavalla "kostea".


Essensen ripsivärejä on nykyään helposti saatavilla suomessa. Useimmissa tokmanneissa sekä halpahalleissa essence löytyy hyllyltä. Jos asut paikkakunnalla missä ei kyseisiä liikkeitä ole, essenseä myy myös useammat nettikaupat esim. pretty.fi

Tämä ripsiväri maksaa vain ALLE 4 euroa! Tarkka hinta 3,69e. 

Mikä on suosikki ripsivärisi? Kokemusta essencestä? :)

2 kommenttia:

 1. Mullaki on Essenceltä ripsiväri käytössä! Oon tykänny. :)
  xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiva että oot tyksiny :) Itelle oli kyllä tosi positiivinen ylläri, että nuin halvalla sai hyvän ripsivärin. Mikä ripsäri sulla niistä on :)?

   Poista