07 huhtikuuta 2016

Livbox Huhtikuu 2016

Moikka Mussut! <3 Taas on se aika kuukaudesta, kun esittelen livboxin täällä blogin puolella. Sain livbox:n jo eilen, mutta piti harjoitella kame-näyttöön, joka oli tänään koulussa. Eli siis kampaus ja ehostus näyttö. Olen todella mielissään, koska sain arvosanaksi kolomosen..


Boksi kokonaisuudessaan näyttää tältä, paitsi yksi tuote on "piilossa" muiden alla. Ensimmäisenä silmään pistää lumenen uutuus huuliöljy, jota aion ehdottomasti kokeilla.


Schwarzkopf Osis+ Big Blast Volyymigeeli Kevyt volyymigeeli antaa pitkäkestoista ja voimakasta volyymia samalla kohottaen tyveä. Kevyt koostumus, ei tahmaa hiuksia ja jättää ne luonnollisen tuntuisiksi. Tuotteessa on voimakas tuki ja se suojaa hiuksia föönauksen kuumuudelta. Tuote viedään kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan ja föönataan pyöröharjan avulla, jolloin saavutetaan katseet kääntävä lopputulos. Saatavana parturi-kampaamoista. Sokokselta ja Stockmannilta. (Ovh.12,90e / 200ml).


Lumene ArcticGlow Huuliöljy Uuden huuliöljyn kevyt, ylellisen hoitava koostumus ravitsee huulia. Suomalaisen vadelman siemenöljyä sisältävä huuliöljy kosteuttaa huulia välittömästi ja auttaa pitämään ne pehmeinä ja hoidettuna koko päivän ajan. Kevyt sävy tuo hienostuneen loppusilauksen mihin tahansa meikkiin. (Ovh. 11,90e / 8ml)


Sim System 4 Oil Cure Hair Mask O Hiusnaamio Kuoriva ja ravitseva hiuspohjan hoitonaamio. Kuorii hiuspohjan ihoa ja poistaa hilsettä. Kosteuttaa ja rauhoittaa kutinaa ja punoitusta. Lisää hiusten kiiltoa, käsiteltävyyttä ja elastisuutta. Saatavana parturi-kampaamoista ja apteekista. (Ovh. 14,90-18,90 / 215ml)


Colgate Max White Expert White Ainoa päivittäistavarakaupassa myytävä hammastahna, joka sisältää ammattilaisten käyttämää valkaisevaa ainesosaa. Tahnan koostumus vaikuttaa kampaan pintaa syvemmällä poistaen pinttyneitä tahroja ja vuosien saatossa syntynyttä kellastuneisuutta. Jopa 3 astetta valkoisemmat hampaat. (Ovh. 4,95e / 75ml)


Garnier Respons Mythic Olive Vartaloöljy Vartaloöljy joka sopii erityisesti erittäin kuivalle iholle. Sisältää neitsytoliivi öljyä, joka tekee ihosta pehmeämmän päivä päivältä. Tekee ihosta intensiivisesti ravitun, heleän, kauniimman ja joustavamman. Kevyt, silkinpehmeä koostumus imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta. (Ovh. 6,95/ 150ml)


Cutrin Chooz Hairspay Super Strong Hiuskiinne Erittäin voimakas hiuskiinne, joka antaa kampaukselle näyttävän kiillon ja maksimaalisen tuen. Saatavana parturi-kampaamoista, Sokokselta ja Stockmannilta. (Ovh. 15,90 / 300ml)


Tuotteista ei entuudestaan ole tuttuja muuta kuin yläpuolella oleva Cutrinin erittäin voimakas lakka. Lakka on todella voimakas ja sopii hyvin viimeistelyyn. Paras tuote omasta mielestäni oli Lumenen huuliöljy.

Oliko boksin sisältö mieluinen? Mikä oli suosikki tuotteesi? :)

6 kommenttia:

 1. Huuliöljy oli ihan uusi tuttavuus! Onnea vielä kerran näytöstä. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Kivalta vaikuttaa tänkuun livboxin sisältö! :) mulla on käytössä toi sama hammastahna ja se on kyl kivasti valkaissu hampaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, olenkin jo kerran testannut hammastahnaa. :) Yleensä olen joutunut pettymään kaupan valkaseviin, mutta kiva jos tuo valkaisis vähän, tulee tupakoitua ja juotua paljon limukkaa :(

   Poista
 3. Kiva boxi vaikka osa meneekin varmaan puolisolle,huuliöljy kiinnosti eniten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä, osa menee eteenpäin ja lemppari oli huuliöljy :))

   Poista