20 maaliskuuta 2016

Virvon varvon

Moikka!<3

Mitäs kuuluu sinne ruudun toiselle puolelle pitkästä aikaa? Tänne kuuluu hyvää lukuun ottamatta sitä virhettä kun päivitin windous 8:sta kymppiin. Tietokone oli ihan sekaisin ja hidas. Välillä äänet katosi kokonaan kesken leffan, onneksi sen päivityksen pystyi peruuttaan. Viikon yritin sinnitellä sillä, kunnes löysin tavan peruuttaa päivityksen. (En oo mikään tekniikan ihme lapsi, joten en osannut aluksi tehdä asialle mitään.) Nyt on kumminkin taas tietokone iskussa ja täällä minä pitkästä aikaa kirjoittelemassa. Ihanaa kun tällä viikolla alkaa pääsiäisloma ja lähdetään käymään Jaminkanssa mökillä. Onko muilla suunnitelmia jo pääsiäiseksi?

Päätin purkaa kuvia tänne kännykän kätköistä. Kollaasin eka kuva on otettu chl:n finaalista oulussa, jonka kärpät ikävä kyllä hävisi. Nyt on kumminkin playoffit alkanut niin saa taas jännittää kunnolla.
Toisessa kuvassa oltiin Kristankans hengailemassa. Viimeiset kuvat on taas kame harjoituksia, mitkä pareittain tehtiin toisille Miiankanssa.


Bloggaajien pikkujoulusta sain lahjakortin sticky wingers:siin ja tuli vihdoin käytyä tuhlaamassa se. Tykättiin kullankanssa tosi paljon ruuasta ja paikasta ylipäätänsä. Tänne aion ehdottomasti palata jatkossakin. Suurena penkkiurheiliana tykkäsin, kun pystyi syömään ja katsomaan peliä samalla.


Selfietä ja monta minää. Nämä on jo aika vanhoja. Tulee niin harvoin otettua kuvia puhelimella, saatikka purettua niitä tänne.


Oreo pirtelöä piti kokeilla. Oli kyllä hyvää, mutta ei paljoa pystynyt hörppään kun omaan makuun aika makiaa. 


Hiihtolomalla tuli käytyä haaparannassa ja keilaamassa porukalla. 


Lomalla käytiin myös elokuvissa kattoon Grimsby. Oli hyvä mutta vähän yli lyönti. Niinku yleensäkkin leffat missä Sacha Baron Cohen näyttelee. Hehheh.


Nyt viikonloppuna käytiin uudestaan haaparannassa. Oon useammin täällä blogin puolelle hehkuttanut ruotsin maxin hamppareita. Tälläkin kertaa käytiin niitä maistelemassa, mutta löysin ica maxin kaupan puolelta Max:in hampurilais drenssingiä. Rakkautta ensisilmäyksellä. Tänään kulta tekeekin hamppareita iltapalaksi niin pääsee nauttiin tästä. Tällä kertaa ei muuta, tämä oli tämmöinen pika moikkaus. Mukavaa ensiviikkoa kaikille ja hyvää pääsiäistä.<3 puspus!

10 kommenttia:

 1. Täytyy ens kesänä testata toi max ei oo koskaan tultu käytyä vaikka joka kesä hapistulla käynki veljen luona.Viime kesänä jäi välistä ku synnytin tuon pienokaisen.Onko toi dressing hyvää?
  Oottako koskaan käyny meerin grillillä torniossa oli myös grillit huurussa ohjelmassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata ;) on se minusta tosi hyvää :) aion jatkossakin ostaa ehdottomasti :) ihanalla tavalla erinlainen kuin Suomessa

   Poista
 2. Aika monta hampparii! :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 3. Oi tuo pirtelö näyttää niin hyvälle!

  VastaaPoista
 4. Puspus :* <3 Teitkö ite tuon oreo pirtelön? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puss :-* joo tein, kerranki tuli blenderille käyttöä :)

   Poista
 5. nams näyttää hyvältä toi oreo pirtelö! :> kiva postaus ♥

  VastaaPoista