29 maaliskuuta 2016

Tukkupäivä

Heipä hei kaikille!<3

Viime kuussa käytiin kierteleen tukut läpi luokankanssa täällä Oulussa ja ajattelin tulla postamaan omat ostokseni, sekä esitellä muutaman kaupanpäälliseksi saamani tuotteet. Itsehän olen asioinut jo tukuissa useimmin kun asun itse täällä, mutta raahessa ei taida olla yhtään tukkua. Suurin osa luokkakavereista asuu siellä, joten heille päivä oli mahtava, kun pääsivät tutustumaan eri liikkeisiin. Käytiin ekaksi Hairmaililla, josta kipitettiin suoraan Kinnuselle. Kinnusen jälkeen pidettiin ruoka tauko ja kukin sai käydä syömässä missä itse halusi. Ruokailun jälkeen tavattiin Hakaniitillä ja viimeisenä käytiin myös kampaamo tarvikkeessa.

Esittelen tuotteet vähän epäjärjestyksessä, ensimmäisenä Hakanitin ostokset. Siellähän on siis Schwarzkopfin tuotteita. Sieltä lähti mukaan 3% hapete ja pari tuubia aika uuden metallics sarjan sävyä 9-18. Väriä en oo vielä kokeillut, enkä oo enää varma uskallanko kuin värissä on punainen vivahde. Ja värin ylläpitäminen voisi olla todella työlästä. Väri on nimeltään kirkkaanvaalea hopeatuhka punainen. Väriä varten ostin myös uuden leveän sudin. Mukaan lähti myös erittäin voimakas hiuskiinne, mitä käytän kampauksen kuin kaupauksen viimeistelyyn. Lakka onkin ollut jo kovassa käytössä, tykkään siitä kun se kuivuu nopeasti ja on illalla helppo harjata pois ennen suihkua. Puuteri vahaa en oo kerennyt kokeileen, mutta ostin sen varastoon kun mulla on hiukset aina ihan lättänät.


Hakanit muisti ihanalla pienellä "meikki"pussukalla, jossa oli miesten shampoo ja mattavaha kotiin kullalle tuliaiseksi. Ja itselle näytepullot: oil miraclen kevyestä öljyshampoosta ja beauty balm hoitoemulsiosta.


Suomen kampaamo tarvikkeesta en tällä kertaa ostanut mitään, mutta sieltä sain söpön värisen kamman ja sudin. Kampoomo tarvikkeeseen täyty kyllä ehdottomasti palata, koska siellä oli myynnissä Grimas:ksen meikkejä.


Kinnuselta ostin itselle söpön värisen hius veitsen ja teräpaketti kuului mukaan. Kinnuselta lahjana sain Keunen värisarjan shampoon ja hoitoaineen.


Meikkaus kapan sain Hairmaililta kaupanpäälle kun ostin hopeashampoon, josta kuvaa alempana.


Kaypro - Antiyellow shampoo siis hairmaililta. Rakkautta jo ensi kokeilu kerralla. Taittaa tosi hyvin keltaisuutta ja löytyy hyvin violettia pigmenttiä. Ei omasta mielestäni kuivata niin paljon hiuksia, kuin muut kokeilemani hopeashampoot.


Tähän loppuun vielä kaikki samaan kuvvaan. Löytyykö mitään omaa suosikkia joukosta tai jotain mitä haluaisit ehdottomasti joskus kokeilla? :) 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon, jostain syystä tämän postauksen kommentit on jäänyt huomaamatta :( pahoittelut <3

   Poista
 2. kuulostaapa kivalt tollaiset tukkupäivät! :) Ihania juttuja oot löytäny <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kaunokainen <3 jostain syystä tämän postauksen kommentit on jäänyt huomaamatta, pahoittelut myöhäisestä vastauksesta :(

   Poista