24 helmikuuta 2016

Vuoden 2015 hiushistoria

Moikka kaikki ihanat siellä ruudun toisella puolella! :) <3

Mää kelasin että ois kiva tehdä tämmöinen hiushistoria postaus viime vuoden hiuksista. Oon nähnyt vähän tämän tapaisia muualla blogeissa ja ajattelin miksi ei. Oon kumminkin aika ahkerasti vaihdellut sävyjä ja hius haaveet ehtii vaihtua minulla, ennekö yleensä ehdin niitä totauttaa.

1. kuva on tammikuulta, jossa jouluksi värjätyt punaset latvat ovat haalistuneet pinkki/violetti vivahteiseksi.

2. Helmikuussa tyvi on pysynyt 3-0 tummuisena jossen väärin muista, mutta latva on saanut vaaleampaa kultaan taittavaa ruskeaa väriä.

3. Maaliskuu meni samoilla väreillä kuin edellinenkin, mutta huhtikuussa vaalean ruskeaa ala osaa raidotettiin kevyesti vaalennus jauheella.

4. Toukokuussa raitoja lisättiin taas pienesti alas latvaan.


1. Kesäkuussa säväytin / taitoin raitoja kevyellä hoitoaine pastelli seoksella ja tulos oli jännä... Hieman vaalean punaista vivahdetta hain.

2. Heinäkuussa hiukset saivat levätä koko kuukauden ja taitot haalistui poissa.

3. Elokuun loppu puolella myös 3- tumma tyvi sai vaalentua ja siitä tehtiin 6-7 tummuinen. Muita hiuksia raidoitettiin taas lisää. Tykkäsin näistä hiuksista tosi paljon, mutta vähän liian lämpimät omaan makuun.

4. Syyskuussa värjättiin parin sentin tumma tyvi kasvu takaisin ja laitettiin överi paljon raitoja. Nyt hiukset olivat jo aika vaaleat.


1. Lokakuussa hiukset saivat olla taas kuukauden ilman värejä ja elpyä.

2. Marraskuussa taitettiin vähän kylmällä, mutta kylmyys ei pysynyt kauaa. Ikävä kyllä ei tuore kuva.

3. Joulukuussa hiuksiin ei taaskaan laitettu mitään kestovärejä. Ainoastaan taitoin pari kertaa hopeashampoolla. Tukka oli jo tosi lämmin.

4. Vielä tämän vuoden tammikuulta kuvaa kuinka ihana juurikasvu ehti kasvaa, kun juurta oli viimeksi värjätty syyskuussa.

Siinä oli vähän mun viime vuoden hiushistoriaa. Tahdotteko jatkossakin tämmöisiä postauksia vai ei missään nimessä? Oliko omaa suosikkia? Mikä sinusta sopi parhaiten? :)

10 kommenttia:

 1. Kummatkin tumma ja vaalee sopii hyvin! Tee ihmeessä jatkossakin tämmösiä kun sillä alalla oot kuitenkin. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mellasein! :)<3 Joo ehdottomasti vois tehdä, koska kiva itsekkin seurata muutoksia :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, sulle tosiaanki sopi kaikki hyvin! Oon vähän kateellinen, oot saanu upeita kampauksia aikaseks :) :D

  VastaaPoista
 3. Ihan outo kattoo nuita missä sulla tumma tukka ku nyt niin tottunu tuohon vaaleampaan!
  Molemmat hyvä ja tosi kaunis olet kummillaki hiuksilla :)
  Mutta nyt ku oot nii hyvi saanu vaalennettua ni kannattaa ainaki jonku aikaa antaa olla ku ne kuitenki nii hienot <3 ! Ois nii kiva jos itekki uskaltais vaalentaa ku tummatha saa aina takas :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo oon itekki jo tottunut siihen, ja omalla tavalla tyksin, nyt vaan näkyy juuri kasvu helposti :/ Kiitos paljon, itse olet kaunokainen! <3 Hihii no sitten joskus vaalennat! :) Ja joo aion pitää tuota hetken ainaki ku on paljon suunnitelmia millä taittaa :p

   Poista
 4. Oijoi, sulla on kyllä ollut ihan noissa kaikissa kuvissa kauniit ruskean sävyt tukassa! :) Oma maku on kyllä tummassa, niin sun kuin munkin kohdalla! :D Tuossa ensimmäisen kollaasin ylärivin oikeassa kuvassa on kyllä täydellinen sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla!:) Kiitos paljon <3 Joo se ekan kollaasin tukka olikin aika kiva ja pidinkin sitä pari kuukautta :)

   Poista