20 tammikuuta 2016

Puhelinmeininkejä

Moikka! Pitkästä aikaa päivittelen tänne blogin puolelle puhelinkuvia ja ajattelin höpissä niitä näitä. 
Mulla on vieläkin rytmit sekaisin, vaikka tätä vuotta on jo vierähtänyt useampi viikko. Alkaa jo turhauttaan kun en oo yhtään aamuihminen, saatikka nuo pakkaset ei helpota asiaa ollenkaan. Ei se auta kun yrittää skarpata ja saada kunnon rytmit kohdalleen. Mulla olisi tavoite nukkua 7-9 tuntia yössä, tällä hetkellä koulupäivisin ehdin nukkua vaan 2-3 tuntia. Eli vielä on paljon parannettavaa! Ei siitä sen enempää nytten ettei mene liian negatiiviseksi.

Joulukuussa tehtiin joulutorttuja ja perinteisten torttujen lisäksi yritin väsätä änäri torttuja pojille. Jotka oli hienoja, mutta kärsi paistossa vähän. Reean kanssa käytiin jouluostoksilla prismassa ja siellä oli ihana Lasse Kukkonen <3 #5 Pakkohan tämä oli ikuistaa.


Ennen joulua taitettiin  mun työharjoittelu paikalla mun tukkaa viileempään suuntaan. Ikävä kyllä lämpö palaa niin nopeasti takaisin, vaikka kylmän vaalea on mun makuun kauniimpi.


selfie

 Eilen käytiin murunkans pitkästä aikaa pancho villassa herkutteleen! Oli hyvää niinkuin aina.


Lauantaina 19.12 käytiin Jamin, Petrin ja Isinkans hyväntekeväisyysottelussa energia areenalla. Viuhola team vs Niinimaa team.


Puhelimen kätköistä löyty myös jouluselfiet Äitin ja Jaminkanssa. <3


Tässä tuoreinta selfietä itestä ja syy miksi julkaisen tämän tänne on että näette kuin ihana juurikasvu mulla on. :D Ensiviikolla meillä on hakaniitin koulutus koulussa ja tarkoitus olisi korjata asia silloin.


Tämä oli ehkä maailman turhin postaus tähän väliin. Palataan pian taas ostospostauksen merkeissä ja  tiedän kyllä, tein sellaisen vasta. Hihii Mutta en oo voinut vastustaa muutamia tosi hyviä tarjouksia! 

6 kommenttia:

 1. Mmmm toi hamppari! Ja oot ihan tajuttoman kaunis *_*

  VastaaPoista
 2. Pitäs itelläki käyä testaa tuo pancho villa ;o !
  Ja ihania kuvia ja kaunis sinä tietenkin ! <3 Ja teijä äippä ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mennään joskus vaikka porukalla, josset ehi käyä testaa ;) Hintaa nähden kyl hyvää ja täyttävää sapuskaa :) kiitos paljon parhaasta kommentista ja kehuista <3 haha mamma <3

   Poista