26 joulukuuta 2015

Christmas Eve

Moikka muruset! <3 Toivottavasti kaikilla oli rauhallinen jouluaatto. Meillä aatto sujui rauhallisesti perheen ja sukulaisten kanssa. Kokonnuttiin yhdeksi mummolaan joulu pöytään, nauttimaan joulu ruokaa. Ruoka oli tosi hyvää ja tänäkään vuonna ei välttytty ähkyyn syömiseltä. 


Ruuan jälkeen rentouduttiin hetkeksi, jonka jälkeen avasimme joululahjat. Kun lahjoja oli fiilistelty niin siirryttiin juomaan vielä joulukahvit/mehut. Matkalla äitin luokse piipahdettiin viemään serkku poika kotiin.


Mun mielestä tämä kuva oli hyvä meistä, joten pitihän se ikuistaa tänne bloggerin puolelle. Katsoo jos ensivuonna teettäis joulukortiksi. :D


joulun asusteita ja asua

 Mekko: Hm, sama kuin viime joulunakin. Legginsit : Vila, Korvakorut ja rannakorut : Glitter Kaulakoru: Guess (timanttiset) , Tonttulakki: Kärkkäiseltä

Joulukynnet

Äitin luokse saavuttiin kuuden jälkeen syömään joulu ruokaa ja avamaan lahjat. Äidin luona oli aikalailla vastaavaa jouluruokaa kuin mummolassa, mutta kinkun lisäksi oli myös kalkkunaa. Mikä on minun suurta herkkua juusto tarjottimien lisäksi.


Äitin luota oli aika siirtyä käymään hautuumaalla noin yhdeksän aikaan. Hautuumaalla oli tosi paljon ihmisiä ja kynttilöitä. Hautuumaan jälkeen saavuttiin anoppilaan syömään jouluruokaa ja avaamaan lisää paketteja. Nyt tässä vaiheessa aattoa voin sanoa, olin räjähtämis pisteessä liika syönnin vuoksi.


Loppu illasta tuli nautittua valkoviiniä, suolakeksejä, juustoja ja rypäleitä. Jouluaatto sujui siis mukavasti läheisten kanssa syöden ja nauraen. Kaikille suuret kiitokset kaikesta. <3


Oliko teillä mukava aatto?  Mikä oli parasta joulu ruokaa ? Mää tykkäsin eniten käristyksestä loppujen lopuksi tänävuonna. Vaikka juustot ja keksitkin oli tosi hyviä.

4 kommenttia: