07 syyskuuta 2015

Missrebel ostoksia ja videota Mellan kanssa

Hellou peipet! <3 Nyt ois taas niin paljon kerrottavaa ettei oo ees totta, mut aloitetaan kumminkin purkaan nyt tuoreimmasta päästä. Viime viikolla ihana Mella tuli meille ja kuvattiin yhdessä videota. Alunperin videon oli tarkoitus olla harjoitus, mutta päätettiin julkaista video, koska se onnistui yllättävän hyvin! :) Ideanahan oli tosiaan esitellä itselläni Mellan vieraana muutamat ostokset mitkä yhdessä olimme tilanneet Missrebel- sivustolta. Käykää ihmeessä kurkkaan mellan postaus,koska hän oli tehnyt siitä niin hyvän ja kaikki tuli ilmi lyhyesti mutta tosi hyvin! :) Linkki postaukeen TÄSSÄ.


Tosiaan tämä video on mun blogi historiani toinen video ja Mellan ensimmäinen video jonkun muun ihmisen kanssa. Siihen nähden video onnistui kyllä täydellisesti, mutta aina itse huomaa / poimii ne omat virheet sieltä. :D Onneksi tämä ei oo niin vakavaa :P Ei muutakun nauramaan:Ihanaa että olemme tavanneet blogin kautta Mellan kanssa ja tutustuneet paremmin niin on mahdollista tehdä yhdessä kaikkea kivaa esim. näitä videoita! :) Kiitos mellalle videon teosta<3 Jos joku ei jouda videoita katsoon niin tässä alapuolella vielä mun ostokset kuvina:Mitäs tykkäsitte ostoksista? Entäpäs videoista? Palataan taas <3 pusspuss. Hyvää yötä <3

6 kommenttia:

 1. Olis pitäny itekkin kuvata nuo ostokset erikseen, mutta jos sattuu et tulee muuten kuvattua uusia hankintoja niin voi siihen samaan sekaan ehkä laittaa tai sitten ei. :D Hyvinhän nuo toisaalta videollakin näky! Ja voi että nyt ollaan saatu jo toinen video purkkiin! Pitääkin katsoa milloin ehdin editoimaan sitä ja katsomaan niitä kuvia. :D Yritän saada hommat tehtyä ennen vklppua kun tuli taas se äkkilähtö sinne kotikonnuille... :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sika huippua että saatiin se toinenki video heti purkkiin! <3 Joo ei mitään panikkia! :) Ehtiihän ne sitten kun sieltä kodiudut :P Hyvin ne kyllä näkyi. Mutta voithan tehä niistä johonkin ostospostaukseen pienen kollaasin vaikka loppuun :P Jos siltä tuntuu.

   Poista
 2. Ihania vaatteita <3_<3 pitää käyä kattele tota sivustoa ! onko hyvän laatusia ne vaatteet siellä vai sellasia että halpoja mut heti hajoaa? :o ihania värejä ainakii !
  Ja hauska ja kiva video ! Ootte ihania kyl, tykkäsin ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mussu ! <3 Itseasiassa en oo vielä tuota college paitaa käyttäny ollenkaan ja leggaritki ollu vaa kauppa reissun ajan jalassa :P Mella tilannut aikaisemminkin tuolta nii pitänee siltä kysyy :P Oikein mukava kuulla, joo mua jännitti ihan sika paljon kuvata tuota videoo aluksi ;D <3

   Poista
 3. Tosi kiva video ja ihania ostoksia ♥! Pitääpä itekkin käydä kurkkaamassa tota sivustoa, vaikuttaa kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava kuulla ja huomata jälleen sulta kommenttia! :)<3 Kiitos <3 Kannattee tsekkaa ja ei oo kovin hintavia onneks :)

   Poista