24 syyskuuta 2015

Karkkihaaste Mellankanssa

Moikka peipet! <3

Mulla on ilo uutisia, ollaan tehty Mellan kanssa uusi video teille ihanille höpönassuille. Tosiaan video on julkaistu jo youtubeen viikkoja sitten, mutta ajattelin nytten postata siitä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ;) Huomasin ite ihan huikeen kehityksen, miten oltiin kumpikin paljon luonnollisemmin, entä ekalla videolla. Poristiin siinä kaiken ohella niitä näitä ja ei kiinnitetty huomiota liikaa kameraan! Huomasin myös itsessäni suuren kehityksen verrattuna edellisiin videoihin missä olen ollut. 

Tykkäsin kyllä haasteesta tosi paljon, suosittelen kokeilemaan! Karkkihaasteen ideanahan oli se, että aluksi pyöritetään hyrrää ja se näyttää minkä värinen namu täytyy syödä. Eikä siinä kaikki kun karkkien joukossa oli hyviä sekä pahan makuisia namusia. Mella tosiaan hankki tämän pelin Coolstuff.fi nimiseltä sivustolta. :) 


Nyt hymyä huulille ja paina video pyöriin! ;)
Samalla kuin pidettiin tyttöjen iltaa ja kuvailtiin tuo video räpsittiin kuvia mun uutta banneria varten. Ihana banneri tulikin, jonka Mella minulle muokkas! :)<3 Suuret kiitokset hänelle siitä. <3 Mää itse tykkään tuosta tosi paljon.


Mitäs tykkäsitte videosta? Aiotteko itse hankkia pelin ja kokeilla? Entäpä uusi banneri ? :) 

6 kommenttia:

 1. Noniin sait nää ulos. Hihi! <3 :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva uus banneri ja tykkäsin videosta! Lisää tuollaisia videoita kiitos :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)<3 Mahdollisesti tulossa tulevaisuudessa :)

   Poista
 3. Ihanat nää uuet sivut :) Kiva video :) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ne jäivät vähä kesken, mutta pitää muistaa joskus viimeistellä :) määki tykkäsin tehdä tuota videoo tosi paljon :-))

   Poista