29 syyskuuta 2015

Höpötyksiä

Moikka! <3 Mulla teki ihan sikana mieli postata syksyn ostoksia tänne blogin puolelle, mutta on niin paljon vanhoja kuvia jakamatta, ettei vaan voi aina tehdä sitä mitä itse haluaisi. :D

Ennen kuin höpötän kaikkea turhaa niin haluan kysyä: Mitä teille kuuluu ja mitä odotatte syksyltä? <3 Mulle kuuluu itse asiassa aika hyvää. Parasta kumminkin on se, että lokakuussa mulla alkaa työharjoittelu ja mun ei näillä näkymin tarvitse mennä ennen tammikuuta raaheen. Lokakuussa on myös minun ja Jamin 4-vuotispäivä ja kullan 20-vuotis syntymäpäivä. 

Ensiksi kuvia Kaukovainio - lähiötarinoita näyttelystä. Käytiin elokuussa Kristan kanssa taidemuseossa katsomassa tuo näyttely, koska ollaan kumpikin asuttu koko lapsuus siellä. Ja mun mielestä ei voi olla parempaa lähiöö Oulussa. xd 

Elän nyt kaukovainiolle, sehän on ihan hullu paikki, villin lännen paikka.

Lauantaina (19.9) oltiin kullan ja isinkans ikuistamassa, kun kuningas kärpän paita jäädytettiin raksilan kattoon! <3 Eli siis #24 Jari Viuhkolan paita norstettiin kattoon pelin alussa ja häntä varten oli järjestetty noin 30 minuutin juhlatilaisuus. (Pakko hehkuttaa teille, niinkuin aina nuorempanakin tein, että viuhkolalla on samana päivänä synttärit ku mulla eli 27.2 ;)


 Perjantaisin silloin kuin kulta pääsee lomalle oon yleensä kokannut jotain herkkuu Jamille. On ollut kaikkea tortilloista lähtien, mutta nyt muutama viikonloppu sitten tein sisään leivottua pizzaa! Minkä tarjoilin salaatin ja ceasar kastikkeen kera, olipas kyllä hyvää :) P.S: Jos teillä jotain kivoja/nopeita herkku reseptejä saa linkkailla kommenteihin! :)


Viime viikolla kävin Torstaina ihanan Mellan luona kylässä ja Mella oli tehnyt todella hyvää kinkkupiirakkaa. Sain Mellalta intoa alkaa kokeileen leipasta itsekkin samanlaisen, tietenkin hänen hyvällä reseptillä. ;) Kiitos Mella parhaasta reseptistä :)

Eli nyt viime perjantaina kultsin menu oli kinkku piirakkaa ja coctailtikkuja :> NamnamHyvää yötä kaikille! <3 Pusspuss :)

10 kommenttia:

 1. Awww ja olit tehny coctailtikkujaki! Kunhan minä alan väsää sitä teemaviikkoa missä mun lempiohjeet niin sieltä voit sitten vilkaista. :) Sitä ennen kuitenki toinen juttu tulossa! Ihana postaus, lisää tämmösiä. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tein ku oli niin hyviä ne sun tekemät :p Wautsi, hyvä idea tehdä tommoinen teema viikko, muutenkin sun teemaviikot on aina ihan sika huippujaaa! <3 Jään odottaan innolla :) Heh,Kiitos <3

   Poista
 2. Mun syksy menee tässä pienokaista hoidellen ja ootan kyllä i love me messuja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta :) Vitsit määki oon miettinyt niitä i love me messuja, mutta turhan kaukana :/

   Poista
 3. namss coctail tikut on ihan parhaita :3! Kiva postaus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hyvii.:) Kiitos paljon <3

   Poista
 4. Oliko hyvää toi kinkkupiirakka? =)
  Hehee oli nii kiva toi näyttely :) !! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi hyvää :) mulla oli vaan liian paksu se niin keskeltä oli vähän löysää :( kävin nyt ostoo semmosia kertakäyttöisiä folio vuokia ja teen huomenna uudestaan niin tulee varmaan vielä parempi ;) nyt vaan laiskoitti niin ostin valmis taikinanki xdd olihan se kiva, mulla oli vaan niin suuret odotukset :)

   Poista
 5. Eii tulee nälkä!! Mäki aina välillä teen nuita tikkuhommeleita, niihin jää koukkuun! :P pitäis taas enempi leipoa ja tehä tollasia kaikkee naposteltavia ku ennen just tein enempi kaikkee! :P hih vois itekki yllättää ton ukon vähä herkuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniiin coctail tikut on kyllä hyvii! ;) Ja ei muutakos leipoon ukolle herkkuja :) :)

   Poista