11 elokuuta 2015

Liebster award part 2

Moikka! :) <3 Nyt ihan omatuntoa kolkuttaa, kun ei oo tullut postailtua. Kuviakin on kertynyt tosi paljon ja ostoksia mitä esitellä! :) Ajattelin nyt kumminkin vastata Tarun kysymyksiin, vaikka olenkin jo tehnyt aikaisemmin Liebster Award Discover New Blogs- haasteen! :) Suuret kiitokset Tarulle haasteesta ja ihanista kysymyksistä! :)<3 Ja kerta oon haasteen tehnyt aikaisemminkin niin teen tämän nytten vähän läpi sormien katsottuna. Ajattelin vastailla vain kysymyksiin ja tällä kertaa en haasta ketään. Jos joku ei oo haastetta vielä tehnyt voi käydä kurkkaan vanhan täältä.

                           

Elikkä nyt niihin kysymyksiin:

1. Milloin aloitit bloggaamaan ja miksi ?

- Kohta kaksi vuotta kait siitä on, jos oikein muistain niin lokakuussa 2013 :) Aloitin bloggaamisen omaksi iloksi, koska tykkäsin niin paljon lukea muiden blogeja ja halusin itsekkin kokeilla kirjoittaa. Aluksi oli tarkoitus vain kokeilla, mutta oon huomannu että oon kehittynyt tämän avulla kirjoittamisessa ja ehtinyt vähän kiintyä tähän omaan blogiin niin haluan pitää sen pystyssä.

2. Kuvaile tyyliäsi neljällä sanalla?

- Värikäs, omalaatuinen, muuttuva ja ehkä jopa hieman outo :P

3.Jos saisit muuttaa itsestäsi jotain mitä muuttaisit vai muuttaisitko mitään?

- Hmm ensinnäkin olisin vähän pidempi ja minulla olisi vähemmän luomia.

4. Inhokki ruokasi?

- Ehdottomasti kaikki kala ruuat

5. Voitko sanoa että rakastat itseäsi sellaisena kuin nyt olet?

- Omalla tavalla kyllä!:)

6. Osaatko tehdä kärrynpyörän?

- Niin noloa.. Pitäskö tähän vastata rehellisesti ;) Köhköh.. En osaa kyllä tehdä kärrynpyörää, mutta  vastaavan mikä muistuttaa sitä melkein. :D

7. Mitä jääkaapistasi löytyy juuri nyt?

- Aika tyhjältä se näyttää mutta 2 pulloa cocacolaa, 1 pullo pepsiä, leivänteko välineet, viiliä, rahkaa, eines pizza, maitoa, sinappia ja ketsuppia, mansikka juissia ja valion ruoka kermaa :D ( Melkoinen inttileski sisältö.. Ei tuu paljoo yksikseen kokkailtua xD)

8. Millainen suhde sinulla on alkoholiin?

- Käytän välillä enemmän ja välillä en ollenkaan. Yleensä tulee maisteltua pari kertaa kuukaudessa ja sitten jos on joku pyhä. Esim: uusivuosi, juhannus, synttärit jne.

9. Jos saisit matkustaa minne vain, minne menisit?

- Amerikkaan new yourkkiin eminemin keikalle <3

10. Ostatko verkkokaupoista vaatteita?

- Kyllä ,ehkä jopa enemmän kuin kaupaista itessään.

11. Minkä eläimen haluisit?

- Koiran.<3

8 kommenttia:

 1. Tuo on hienoa, että huomaat itsekin kehittyneesi kirjoittajana ja haluat kehittää itseäsi siinä vieläkin.. Mahtavaa ja peukkuja siitä, koska itsensä kehittäminen ja mielenkiinnon kohteiden löytäminen sekä ylläpitäminen ovattärkeitä asioita ihmisille.. Tämä on ihana ja persoonallinen blogi, siksi tykkänä seurailla kirjoituksiasi aina silloin tällöin ja hymy tulee huulille kun olet niin positiivinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä! <3 Tämä kommentti sai minut tosi iloiseksi, kiiitos paljon! :) Kiva kun tykkäät seurailla välillä ja saan hymynkin huulille! :P Olen samaa mieltä ja lisäksi kirjoitus on ennen ollut yksi asia mitä vihasin ylikaiken, koska minulla on luetun ymmärtämis vaikeus todettu ylä-asteella! :D

   Poista
  2. Minulla on itselläkin ollut ongelmia lukemisen ja kirjottamisen kanssa joten on mukava löytää kohtalotovereita ja että uskallat siitä huolimatta kirjottaa ja pouhua avoimesti tästä asiasta ! Niin hienoa ja esimerkillistä :) !

   Poista
  3. Joo ihanaa, kun on kohtalotovereita! :) Niin mun mielestä on hyvä puhua avoimesti asioista ja enpä hirveänä edes ajattele mitä kirjotan. :) Yritän vaan pitää yksityisasiat ja ystävät /perheen blogin ulkopuolella :) Välillä tekis mieli avautua kunnolla useistakin asioista, mutta olen pyrkinyt pitämään blogin positiivisenä paikkana, minne on kiva aina tulla kirjoittaan! :) Kiitos paljon taas mukavasta kommentista!<3

   Poista
 2. Kiva että vastailit näihin kysymyksiin :)♥ Ai kun mullakin olisi nyt pitsaa jääkaapissa, edes einestä :D Nälkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Kiva kun haastoit! :) <3 Hahah, joo kyllähän niitä nälkään syö! :dd Ja niistä saa vähän parempia ku lisää ite juustoa ja muuta päälle :P

   Poista
 3. Ihana tuo ylin kommentti ja postailet silloin kun huvittaa! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Joo turhaa kait siitä mitään suurta stressiä ottaa! ;)

   Poista