28 heinäkuuta 2015

Viikonlopun kuulumisia

 Moikka! :) Tulin päivittään pikaiseen blogia viikonlopun kuvilla. Postauksia on kertynyt muutamia kesken eräisiä luonnoksiin, mutta yritän eka postata nämä tuoreimmat kuvat poissa! :) Elikkä ihana rakkaani oli viikonloppuna lomilla kotona ja pitihän sitä sovittaa hänen vihreitä vaatteita. Vaatteet puki mua kyllä yllättävän hyvin, ois saanut olla vaan muutaman koon pienempiä.

Jami siis tuli jo torstaina pidennetyille lomille. Torstaina oltiin ihan rennosti kotosalla ja herkuteltiin kunnolla. Perjantaina käytiin vähän juhlimassa, kunnes Jamille tuli väsy yllättävän aikaisin. Jouduttiin lähteen sitten kotiin nukkumaan. Tietenkin autogrillin kautta. :DLauantaina käytiin oskarinkellarissa syömässä. Pahoittelen puhelinkuvia, mutta en tietenkään muistanut ottaa kameraa mukaan. Illemmalla pyörähettiin pikaiseen torilla ja oli tarkoitus mennä elokuviin, muttei keretty. Päätettiin että mennään sitten ens viikonloppuna kun Jami tulee taas lomille!<3 Sunnuntaina oli sitten hälinää kun Jami pakkaili ja kävin nakkaan sen linja-auto asemalla. Siellähän minä taas purskahin itkuun, mutta oli ihana viikonloppu.<3


Tänään minulla oli vihdoin aikaa korkata uusin cosmo! Mun lukuhetket kruunas hyvä salaatti ja lemppari suklaa! 

#cosmotime
Pusspuss<3 

4 kommenttia:

 1. Nam nam mitä herkkuja ja vähänkö kiva et saat Jamin heti takas! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Helpompi ku tietää, että kohta taas näkee sen :p <3

   Poista
 2. Jaksamisia intti ajalle ! :) Mistä tuota suklaata voi ostaa? nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ itse ostin raksilan sittarista :) olin mielissään kun näin täällä oulussa. Aiemmin ostanut aina haaparannasta tai ulkomailta :)

   Poista