27 huhtikuuta 2015

Puhelinkuvia ja kuulumisia

Moikka!<3 Tulin rustaamaan kuulumisia ja totauttaan huhtikuun kolmatta postausta. Jännää kun näin vähän on tullut postailtua, mutta mulla oli se tauko niin vaikuttaahan se toki. Normaalisti kumminkin pyrin postaamaan useammin, kun muutaman kerran kuukaudessa. Tosi nopeasti mennyt tämä kuukausi kun alkukuusta oltiin kullankanssa turkissa ja sen jälkeen oon ollut työharjoittelussa.
 Tänään oli viimeinen päivä työharjoittelua ja keskiviikkona ois paluu koulunpenkille. Kuukausi olisi sitten koulua jäljellä ja alkaa kauan odotettu kesäloma! <3


Viime viikolla keskiviikkona tuli vuosi siitä, kun viimeksi oltiin turkissa ja siellä kulta polvistui ja mentiin kihloihin. Sen kunniaksi käytiin katsomassa 5. finaali livenä. Kultaa ei ihan vielä keskiviikkona voitettu, vaikka tunne siitä oli todella vahva! ;) 


Perjantaina jännitys jatkui.. Kisa katsomossa pelin aikana grillattiin porukalla herkkuja, vähän maisteltiin aikuisten juomia ja kannustettiin vahvasti. Mutta sekään ei vielä riittänyt.

Mutta sitten lauantaina se tapahtui... Oulun Kärpät Suomen mestarit 2015! <3 En muista milloin viimeksi oisin hymyillyt niin paljon ja huutanut :DD Eli paljon onnea kärpille ja meille faneille! <3 Mm- kisoja odotellessa! Onneksi ne alkaa hyvin pian! :)


Tämä alapuolella oleva kuva taitaa olla semifinaaleista. Avattiin grillikausi ja harjoittelin kulta meikkiä valmiiksi! :) Uskoin niin paljon kärppiin <3 xd 

<3pusspuss! Kultameikkiä.
P.S: Joo tiiän oon pitänyt tätä blogia niin positiivisena, mutta nyt tuli muutos. Nyt ymmärrän kuin helvetisti alkaa vituttaan, kun saa epäasiallisia kommenteja. Sain itse ensimmäisen kommentin mitä en julkaissut. Miettii kumminkin, että blogia oon jo reilusti yli vuoden pitänyt ja ikinä ei oo tarvinut mitään jättää julkaisematta! Pohdin julkaisuakin hetken, mutta kommentti oli kaukana asiallisesta se oli suorastaan pelkkää vittuilua! Ihmiset osaa sitten olla lapsellisia ja pilata toisten pienetkin ilon aiheet. Ja sori tästä mun lapsellisuudesta, mutta oli pakko saaha purkautua vähän. :D Ottakaa ihmiset ensin selvää miksi ihmiset tekee mitenkin. Tai elkää puuttuko ylipäätänsä toisten asioihin. Varsinkaan jos ette tunne! Anteeksi<3 :) Hyvää päivänjatkoa kaikille! Toivottavasti en nyt pilannut teijän fiiliksiä! :) Moikkamooi!

8 kommenttia:

 1. Aina löytyy noita epäasiallisia ihmisiä jotka ei osaa käyttäytyä ja koittaa pilata toisten hyvän päivän. Älä välitä tuollaisita, oot paljon niitten yläpuolella <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti löytyy. :/ Ihanaa, että jotku on nuinkin kilttejä kuin sinä!<3 Piristit mun päivää kyllä nyt tosi paljon! :) Kiitos Nina! <3 :)

   Poista
 2. Olin niin innoissani kun Kärpät voitti, mutta en sen takia vaan siksi kun tiesin miten paljon fanitat niitä! :D Haha! Kaikkee kivaa kuulunu sun elämään viime aikoina. :)

  Kannattaa vaan olla julkaisematta sellaisia kommentteja mitä et halua täällä nähtävän. Jos vaikka linjasi on juurikin, että täällä on positiivista luettavaa! :) Itsekin sitten ajan kanssa unohtaa mitä on joku tullu trollailemaan kun se epäasiallinen kommentti hävisi heti bittiavaruuteen. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ihana Mella! <3 Joo olihan se tosi ihanaa kun voitto tuli kotiin! :) Parempihan ne kommentit onkin unohtaa! :) Ei meitä kaada yhdet hikiset mielipiteet! :D Vaikka aluksi jäinkin miettimään asiaa aivan liikaa. Pusspuss!

   Poista
 3. mullekin on tullut anonyymeiltä niin tyhmiä kommentteja että huh huh :D ja tiedän ketä ne oikeasti kirjoitti, vaikka henkilöt yrittää kovasti pysyä multa salassa :D toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella :D Pahinta jos ne on jotain vanhoja tuttuja! :/
   Mutta asiaa puhut, olen kanssasi samaa mieltä! :) <3

   Poista
 4. Oot Mia ihana just tollasena, ei kannata välittää tyhmistä kommenteista joita jotku laittaa vaa loukatakseen.. Pus ja ihanaa kevättä oot tärkeä <3 ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Muru ihanasta kommentista! <3 Pusspuss Sääkin oot tosi tärkeä!:) Ja tosi ihanaa kevättä sinnekkin <3

   Poista