28 maaliskuuta 2015

Kuulumisia, ostoksia & tauko

Moikka rakkaat! <3
 Tulin tekeen postausta ostoksista ja ilmoittamaan muutamasta asiasta. :) Aloitetaan mukavasta asiasta. Eilen koulussa värjättiin mun hiukset. Rakkautta... :P Tykkään ihan sika PALJON. <3 Kiitos tytsyt <3 (Oona ja Jenna) Värjättiin juurikasvu tummanruskealla, melkeen mustalla piiloon. (3-0 & 4-0) Ja tehtiin latvoihin vähän vaaleampaa raitaa. 

Eilen illalla aloitin myös pakkaamisen ja valmistauduin muuttoon. Muutan vähän edullisempaan asuntoon ja tulevaisuudessa minulla jää melkeen 200 euroa enemmän kuukaudessa rahaa muuhun. Voin ostaa itselle kaikkea mukavaa. Ihanaa hihih :) 


Ensikuussa minulla alkaa ensimmäinen työharjoittelu, joka kestää sen 3- viikkoa. Pakko myöntää, että vähän jännittää, mutta hyvin se tulee menemään. :P 


Sitten niihin ostoksiin. Uudet farkut, edessä muutamia kivoja kulutus "reikiä". Vähän harmittaa kun en ottanut sitä isompaa kokoa, Nimittäin meinaa vähän tulla jenkat. xd 


Vaaleanpunaiset passin kuoret kultaisella rusetilla.;)  3 e


Iso nutturavalkki. 2e


Nämä oli niin söpöjä. Oli pakko ostaa kesäksi nämä! :P Tulee olemaan varmaan ahkerassa käytössä, koska en omista huulipunia kovin montaa entuudestaan.


Mattahuulipunat ovat  roosan eri sävysiä. 


e.l.f:n peitepuikko ei oo mikään maailman peittävin, mutta aivan hyvä. Ja iso plussa ihanan tuoksuinen. Hinta & laatu suhde hyvä. 3,50 e / kpl (Sipaisen tätä vähän silmien alle ja satunnaisesti sinne minne koen tarvitsevan.)


 Ja oli mulla vielä yksi asia. Jään vähäksi aikaa blogi tauolla. Kyseessä on noin viikon parin mittainen tauko, ihan tarkasti en osaa kertoa, kuin kauan maltan pysyä täältä pois.;) Mulla on vaan nyt kamalasti ollu stressiä useasta asiasta. Ja tahdon keskittyä täysillä muuttoon ja työharjotteluun! :) Semmoista tällä kertaa. Mukavia tulevia päiviä kaikille! :) <3 Palataan taas !<3


13 kommenttia:

 1. Tulipas noista hiuksista ihanat <3 :) Ite sain kans uutta väriä päähän viime keskiviikkona ku olin tuola Schwarzkopfilla värjäyttämässä. Tuli kyllä näistäki niin ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <3 Tyksin itekki tosi paljon :P Jooo, kiva. Se on aina ihanaa kun loppu tulos miellyttää :) Meilläkin oli vasta schwarzkopfhin koulutus koululla :)

   Poista
 2. Ihanat noi passinkuoret, söpöt :) ! Ja kivat nuo hiukset.. Oliko vaikea tehä nuo, tai menikö siis pitkänä? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti<3 Joo siis kyllähä siinä meni varmaa 2-3 tuntia :) Himottas jo palaa ns. tauolta mutta on tuon topin kanssa menee aikaa :) Ois kiva tehä postaus jostain turkin ostoksista :p

   Poista
  2. Ohhoh. Kärsivällisyys koetuksella ku 3 tuntia istuskelee :D ! Kauan sulla se top kestää? :)

   Poista
  3. no niin mutta aika kuluu silleen nopeesti ku luokkakavereitten kanssa nii voi jutella ja käyä välillä röökillä :p Heh, joo keskiviikkona 29.4 palaan kouluun :)

   Poista
  4. Nii joo se ku saa käyä röökillä välillä jneeh ni kuluuki aika paremmi :P
   Nii justii! Onko sit pitkä top takana? =)

   Poista
 3. Miten tuollaista nutturavalkkia käytetään? Postaustoiveenani voisi olla easyt kampaukset arkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava idea! :) Valkkia voi käyttää parillakin erillä tapaa. :) Aluksi kiinnitetään hiukset ponnarille siihen kohtaan johon nuttura halutaan. Sen jälkeen vedetään poninhäntä nuttura valkin läpi. Hiukset jaetaan valkin ympärille niin että se peittyy kokonaan. Sitten ylimääräiset hiukset kierretään nutturan ympärille ja kiinnitetään pinneillä :) Lopuksi viimeistelynä vähän lakkaa ja halutessa hiuskoristeita ;)

   Poista
  2. Varmaan tulee ostoslistalle tommonen ! Pääsee sitten kokeilemaan.. :)

   Poista