13 maaliskuuta 2015

Duroy siveltimet

Moikka. <3 Sain tänään jotain uutta ja tarpeellista. En malttanut olla tulematta hehkuttaan tänne ;) Tulin vilauttaan teille mun uusia siveltimiä, mitkä sain vihdoin tänään kotiutettua. Odotan innolla, että pääsen testamaan pian.  Duroy:n sivellin setti sisälsi: Siveltimiä, puuterivipan, meikkisieniä, pinsetit, ripsentaivuttimet ja teroittimen. 


Mukana paketissa tuli sivellinsaippua. Tarpeeseen, koska on ollut pidemmän aikaa ostoslistalla. :)(Tuoksuu kivalta)


Tässä vielä siveltimiä tarkemmin. Ihan näppärästi tällä paketilla alkuun pääsee. Plussaa mun makuun tuo ihana punainen väri varsissa.<3


Hyvää viikonloppua kaikille! <3 Mitäs tykkäsitte siveltimistä? Onko muilla kokemusta Duroyn siveltimistä? =)

15 kommenttia:

 1. Duroyn siveltimet on munkin mielestä todella hyviä! Silloin, kun tein meikkaajan hommia, oli kaikki mun lempparit just tältä merkiltä ja nykyisinkin käytän samoja omaan naamaan jonkun verran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava kuulla. :) Kiitos kommentista. ♥

   Poista
 2. Oi vitsit. Pitäs itsekkin hankkia jotkut uudet siveltimet..entiset on jo monta vuotta vanhat :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaahan se. Paljon mukavampi meikata. :) Kuulin nuista duroyn siveltimistä, että jos pitää hyvää huolta ja pesee usein kestävät pitkään. :)

   Poista
 3. Nuo siveltimet on kyllä hyviä mutta nuo pinsetit on aivan paskat! Ite oon käyny kerran ne jo Duroylla vaihtamassa mut yhtä huonot sain takas..toivottavasti sulla pelittäis ne hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rehellisestä mielipiteestä! :) Tänään itse asiassa kokeilin muutamaa sivellintä ja juuri noita pinseteitä. Valitettavasti itsekkään en tykännyt pinseteistä. Paremmat on omat ginan halppis pinsetit! :P

   Poista
  2. Ja siveltimistä sain hyvän ensivaikutelman :) (Kokeilin tuota kulmasivellintä ja luomiväri.)

   Poista
  3. Siveltimet ovat tosiaan tosi hyviä! Kannattaa joo jotku muut pinsetit ottaa käyttöön jos haluaa jotain tulosta :D Ginan pinsetit ainaki kuuleman mukaa ollu tosi hyvät :)

   Poista
 4. Jaksaisitko tehä postausta siveltimistä tarkemmin? Mihi mitäkin sivellintä käytetään. terkuin tietämätön :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! mahtava idea ! <3 pistän paperille ylös ja mietin ensikuussa aloitusta kun saan koulukiireet ja muuton ohi! :)

   Poista
 5. Kivan näkönen tuo sivellinsetti :) ! saat joskus meikkailla minutki 8) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on tuo kiva, vähän kaipaa täydennystä. Meikkivoide siveltimen ajattelin seuraavaksi hankkia kokokoelmaan :) tottakai ♥ se on vaa vielä vähä vaikeeta. Niin paljon helpompaa meikata ittensä :p:p

   Poista
  2. Jooh, mulla on itellä joskus ollu meikkivoide sivellin, aidosta karvasta tehty oli parempi (tai sit se vaa oli laadukkaampi muuten) ku sit se synteettinen oli/on vähä surkeempi (tai sit se oli joku halppisversio hehh) :/ Mutta ostappas ni kysyn sit onks se hyvä et kannattasko ostaa viel yks testattavaksi.
   Joo se muiden meikkaaminen on kyl hankalaa ja sit ku pitää just kattoo et mikähä sille toiselle sopis ku itelle voi sopia jotku iha eri jutut :D Mutta harjoitus tekee mestarin <3!

   Poista
  3. Niinhän se tekee, joka asiassa! <3 Hih onneksi harjottelemalla oppii =) Joo raportoin :) Tästä haaveilen :D http://www.pretty.fi/meikkisiveltimet/sivellinsetit/real-techniques-travel-essentials-meikkisivellinsetti.html#.VRMQlfmsXPE

   Poista