31 tammikuuta 2015

Puhelinkuvia (koulu ja hapis)

Heimoi ihanat!<3 Teki mieli postata jotain pitkästä aikaa! Ajattelin postata teille viime päivistä. Kuvien kera tietenkin! Kuvat on otettu puhelimella joten pahoittelen laatua.

Koulussa meillä oli viimeviikolla kiva päivä. Saatiin olla kakkosluokkalaisten malleina, ku niillä oli koulutus. Samalla päästiin ite kuulemaan hyödyllisiä vinkkejä. Yli määräisellä ajalla lakkasin myös omat kynnet kuosiin. :)


Meikin tarkoitus oli pääsääntöisesti olla päivämeikki. Mulle laitettiin keltapohjainen meikkivoide, joka oli vähän jännää kun itse olen tottunut käyttämään punapohjaisia usiammin. Luomivärissä vahvana värinä oli ruskea. Päivän kruunasi kun käytiin ruoka tauolla Jeminan kanssa Hailongissa syömässä kiinalaisessa buffetissa.


Tänään käytiin kullankanssa haaparannassa. Lähettiin jo puoli kymmeltä ajamaan kohti ruotsia. Matkan varrella käytiin iso mummolla keminmaassa kylässä. Haaparantaan saavuttiin varmaan kahdentoista aikaan. Kierreltiin siellä sun täällä, mutta ikeassakin oli pakko käydä! Työnsin koko matkan Jamia pyörätuolissa. :D Päivä sujui tosi mukavasti ja suosittelen, jos käytte haaparannassa päin, käykää kokeilemassa Max:in pienet juustohampparit. Voittaa mäkkärin heittämällä ja ei maksa paljoa enenpää! 


Ikeaan jäi muutama tuote, joka jälkikäteen harmitti vähäsen. Mutta onneksi sieltä pystyy myös tilamaan tuotteita kotia. Sitäkin vois joskus kokeilla. Kumminkin  reissusta mukaan lähti itselleni kaikkea tarpeellista ja limukkaa. Pää syy miksi yleensä tulee lähdettyä on tupakka paperit. Pitäs yrittää lopettaa sekin pahe hyyi. Iskälle ja Jamille nuuskaa hyihyihyii. Vielä pahempi. ;)


Että semmoista tälläkertaa! :) Hyvää yötä!<3

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oii, tosi ihana kommentti! <3 kiitos! :)

   Poista
 2. Vau mikä meikki! <3 Ja varmasti ollut kiva reissu. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana naikkonen! :)<3 Ja olihan tuo, vaihtelua! :P Pitää joskus yhessä melkeen lähteä! ;)

   Poista
  2. Vähänkö oisi huippua! :D

   Poista
 3. mitä eroa on punapohjasella ja keltapohjasella meikkivoitella ? :o

  VastaaPoista
 4. Väri eroa jota ei itse niin huomaa, ammattilaistenkin on välillä vaikea erottaa ne. Silmä oppii ajankanssa tunnistaan ne. Lämmin iho on yleensä keltapohjainen. Kylmä taas punapohjainen. Oma ihoni on neutraali. Eli sekaisin lämmintä ja kylmää ehkä vähän enemmän kylmää :)

  VastaaPoista