23 joulukuuta 2014

Viime hetken valmisteluja!

Moikka!♥ Viimeinen viikko on ollut tosi kiireinen ja olen ollut kipeänä. Nyt sain otettua rennon asennon sohvalta. Ajattelin tulla toivottamaan ehdottomasti teille kaikille tosi Hyvää Joulua!♥ 

Viime päivät on kulunut nopeasti. Olen tässä pari päivää siivoillut joulua varten kotona ja käynyt tekemässä viime hetken lahja ostoksia. Tänään oon yrittänyt ottaa rauhallisemmin, mutta eihän se onnistunut. Tänäänkin vielä on pitänyt käydä kaupassa ja siivota uudestaan tovi. Nyt illalla on ollut enempi aikaa ja värjäsin latvoja oranssihtavalla kuparilla, tein kasvohoidon ja värjäsin kulmat. Nyt mietin valmiiksi huomiselle meikkiä ja asusteita. Päätin tulla jakamaan ne teille myös! :)

Huomenna aamulla ajattelin laittaa ripset jos ehdin. Mutta ehdottomasti tekokynnet! Glitterin kaulakoru saa koristaa kaulaani. Sain tämän silloin blogilounaan goodiebagista.


Kuva vääristää väriä vähän, olen pahoillani. Kamera on joulua varten laturissa, joten puhelinkuvat tällä kertaa.


Ajattelin käyttää ehdottomasti tänä jouluna tätä mus:sin luomiväriä. Siitä saa ihanan monta väriä. Ja vielä tosi kivoja värejä.

Vielä pitäs paketit pakata valmiiksi aamua varten! Muuten kaikki hässäkkä alkaa olla ohi ja on lupa rauhottua! Pusspuss Mima


6 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa joulua sulle! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ ja hyvin pysy koko aaton! :p

   Poista
  2. oho,, :) yleesä noi tekokynnet aina lentelee irti helposti.. mistä olit ostanu nuo kynnet? =)

   Poista