29 joulukuuta 2014

Sale part.1

Heimoi kaikille!  Nyt alkaa olla ohi jouluhömpötys ja aika valmistautua uuteenvuoteen. Lauantaina kumminkin ehdittiin piipahtaa keskustassa ja sieltä lähti mukaan ensimmäisenä uusi babylips. Dr rescue sävyssä coral crave. Coral crave tuoksuu ihanan raikkaalta, mutta olisin toivonut sävyn olevan pigmenttisempi. Kiva lisäys kokoelmaan kumminkin.


Ginasta söpöjä kynsilakkoja 1,50/kpl


Söpöjä alushousuja sale lapuilla, ei voinut vastustaa. :) Näitä ei voi koskaan olla liikaa!


Tämä oli ehdottomasti mun lemppari löytö ale reissultani. Löysin söpön pinkin paidan ginasta. Tykkään! Tämä on tosi lämmin ja hintaa jäi vain 10euroa! Tällä kertaa mukaan ei lähtenyt muuta! Pitää kyllä palata keskustaan vielä uudenvuoden jälkeenkin tekemään löytöjä. Oletteko te jo kerinneet käymään shoppaileen?

Tällä kertaa minulla ei ollut muuta! :) Huomenna ajattelin tehdä valmisteluita uuttavuotta varten ja käydä ostamassa jotain kivaa kuoharia uudeksi vuodeksi! :) Aioitteko te valmistautua uuteenvuoteen? Tai ehkäpä keksiä uudenvuoden lupauksia?

6 kommenttia:

 1. Millasia nuo uudet baby lipsit on ? Eroaako ne jotenki niistä aikasemmista :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo huomannu vielä suurta eroa,kosteuttaa ehkä enemmän entä ne normaalit. :) Ja huulille tulee semmoinen viilee tunne :p

   Poista
  2. ahaa :p täytyypä testata, itelle ois just parempi jos kosteuttais vähä enemmä ku tuntuu että nuo normaali babylipsit vähä kuivattaa huulia, tai ainaki ne mistä tulee väriä.. :o

   Poista
  3. Nii :) kuulin et nuista uusista se nude ois pikmenttisempi jot kokeiles sitä! :) Parhaita silti kosteuttaan ne nivean huulibutterit. :)

   Poista
 2. Olisin kans toivonu ton babylipsin olevan pigmentiltään vahvempi! :(

  Kivoja ostoksia :)

  VastaaPoista
 3. Niin. Se toinen värillinen on kuulemma pigmenttisempi :) Kiva kun tykkäsit ostoksista! :)

  VastaaPoista