14 joulukuuta 2014

Ostoksia ja höpöttelyjä!

Se ois sunnuntai ja enään kymmenen päivää jouluaattoon! Ensi viikolla minulla on kolmena päivänä koulua ja alkaa jo torstaina LOMA. Ihanaa! 

Muutamia heräte ostoja on tullut hankittua. Hm:ltä kiva ohut  beige neuletakki. Ollut käytössä parina päivänä jo.


Henkkamaukalta myös vaalean roosa pitsimekko. Takaa avonainen ja melko napakkan oloinen mekko. En ole ehtinyt tätä vielä sovittaa. :p Ehkä uutenavuotena! Vai mitä olette mieltä?
Uusi pipokin löyty. Joko olikin vähän pettymys. Liian suuri sittenkin omaan makuuni.


Kärkkäiseltä joulukuuseen uusi joulunaru. Ja seppälästä alusvaatteita.


Päätettiin Jaminkanssa eilen että kumpikin antaa toiselle yhden pienen joululahjan etukäteen. :D Omasta paketistani paljastui Babylips Mint Fresh. Tuoksuu mintulle. Sopii hyvin muiden huulirasvojen joukkoon! Eli tykkäsin paljon. Omasta antamasta lahjasta en ottanut kuvaa, mutta annoin Simpsonin Bart-boxerit. Jotain perus mut oli kyllä kivat!Tähän loppuun sunnuntai koti-illan asukuva! Mukavaa viikon alkua ja joulun odotusta kaikille taas! Heippa!<3
2 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! :) Paljonko toi Meow pipo maksoi? Olisin ehkä kiinnostunut hankkimaan sen, jos se on sulle liian iso. :3 Voitais tammikuun puolella olla kuulolla. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se oli 8 euroa, niin voitas! :) <3 Voisin oikeestaan antaa sen sulle vaihtossa, jos annat mulle niitä kivoja pompuloita! ;) Mistä joskus oli puhetta.

   Poista