26 joulukuuta 2014

Christmas Eve♥

Jouluaatton tunnelmat alkoi mummolassa jo kahdeltatoista heti jouluruualla. Mummon luona oli tosi hyviä jouluherkkuja, erityisesti käristys. Söin heti itseni ensimmäisen kerran ähkyyn tälle joululle! :) Esittelen tässä postauksessa vähän mun jouluaaton kulkua kollaaseina. 


Mentiin mummolaan syömään Jamin,Iskän, Peten ja serkunkanssa. (Aatu koirakin oli mukana.) Ruuan jälkeen katsottiin joulurauhan avaus ja seurusteltiin tovi. Sen jälkeen alettiinkin jo lahjoja jakamaan. Lahjat avattiin rauhassa ja sen jälkeen juotiin vielä kahvit. Sitten alattiin pikkuhiljaa jatkamaan matkaa eteenpäin. Vietiin Serkku hänen äitinsä tykö, haettiin nopiaa sisältä lahjat ja matka jatkuu taas. 


Vietiin J:n kanssa iskä kotia ja suunnattiin seuraavaksi mun mammalle. Äitinluona oli sisko, veljet, mummo, pappa ja Rane. Äitinluokse tulikin pukki heti melkeen meidän jälkeen noin puoli 4.  Tottakai laulettiin äitinkanssa pukille, kun kaikkia muita ujostutti. Pukki jakoi sen jälkeen reipaasti lahjat ja uskalsin käydä istumassa sylissäkin ;) Äitinluona söin taas vähän jouluruokaa! :D Oli tosi hyviä ruokia erityisesti karjalanpaisti ja muusi! 


Välissä käytiin piipahtaan J:n kanssa hautuumaalla ja viemässä lahjat kotia. Sen jälkeen oli vielä yksi paikka käymättä nimittäin anoppila. Mentiin J:n Äitille ja ylläri ylläri sielläkin saatiin lahjoja ja taas jouluruokaa! Saatiin syödä oikein kunnolla monta kertaa!  


Kuvat kertoo enemmän kuin nää mun höpötykset! Mutta oli ihana joulu läheisten ja rakkaan kanssa!  Kaikille suuret kiitokset! Mahtavia ruokia kaikilla sai herkutella ja tänään syötiin vielä lisää jouluruokaa! Nyt taitaa vähäksi aikaa riittää jouluruuat. Ajattelin toteuttaa seuraavaksi sitten joululahja postauksen. Kuulostaako kivalta


4 kommenttia:

  1. Joululahja postausta ootellessa :) !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla! :) tulossa tänään illemmalla tai huomenna! ;)

      Poista
  2. Ihana toi guess kaulakoru !

    VastaaPoista