08 joulukuuta 2014

Biozell Professional

Heippa ihanat!
 Tulin esitteleen teille mun palkinnon minkä voitin Janet:in blogin arvonnasta. Paketti kostui siis alla olevista Biozellin hiustuotteista.


Vahvistavaa Lämpösuojasuihketta pääsin kokeilemaan jo itsenäisyyspäivänä kun kiharsin hiukset iltaa varten. Omasta mielestä lämpösuoja tuoksui hyvälle ja ensivaikutelma muutenkin positiivinen. Tuote lupaa: Vähentää hiusten katkeilua ja vaurioitumista. Antaa kevyttä pitoa ja volyymia. Vahvistaa hiuksia ja sisältää tehokkaan uv-suojan. Hypotuoksu.


Kihartamisen jälkeen kokeiluun pääsi myös Hiuspuuteri. Aluksi tupeerasin hiuksia ja lisäsin puuteria tyveen. Tämäkin tuote oli omasta mielestä hyvä! Tuote ei tuoksunut miltään eli toisin sanoen hajusteeton. Puuteri lupaa tukea hiuksia voimakkaasti ja parantaa muotoiluvuutta. Antaa tuuheutta ja rakennetta kampaukselle.
Viimeistelin myös kiharani ja tuperauksen tällä muotoiltavalla hiuskiinteellä. Mielestäni ei tahmannut liikaa mutta olisi saanut tuoksua enemmän. 
Tuote lupaa: Pitkäkestoisen ja voimakkaan tuen. Tehdä hiukset luonnollisen kiiltäväksi. Sisältää uv-, ja kosteussuojan.


Sunnuntaina illalla tuli testattua kuivashampoo tummille hiuksille. Olin aamupäivällä käynyt suihkussa, joten hiukseni eivät olleet niin rasvaiset vielä. Mutta tarkoitus olikin testata tuotteessa enemmän sitä, että se on tarkoitettu tummille hiuksille. Itselläni onkin jo pieni juuri kasvu ja sitä häivyttelin tällä kyseisellä tuotteella. Ihan hyvin tasoitti tyven väriä ja tykkäsin kun tässä tuotteessa hypotuoksun haistoin hyvin! :) Tuotelupaa: Tehdä hiuksista tuuheammat ja helposti muotoiltavat. Hiukset tuntuvat ja tuoksuvat puhtailta. Antaa pitoa kampauksille ja ryhtiä ohuille hiuksille..


Muotovaahtoa en testannut ollenkaan. Aion lahjoittaa sen mummolle.:) Muotovaahtoja itselle kertynyt entuudestaan jo useampi purkki eikä tuu käytettyä usein. Oikeestaan en käytä ikinä muotovaahtoa. Ennen harvoin laitoin tyveen vähän märkänä vaahtoa ennen föönausta.


Tässä vielä loppuun vähän jouluisampikin kuva! :) Vielä kuustoistapäivää! Heheheheeee.. Hyvää joulunodotusta kaikille! <3 Moikka moi!<3


5 kommenttia:

 1. Peittikö hyvin juurikasvun toi tummille hiuksille oleva kuivashampoo? Onko muut kuivashampoot sit sellasia et ne ei välttämättä sovellu tummaan tukkaan..? =)
  Ja miten se toimi, kohottiko se tyveä jneeh imi rasvottuvuuden pois? :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaikki soveltuu tummillekki hiuksille. Se vaan siinä on että jotku saattaa jättää vaaleita plänttejä. Varsinkin jos paljon laittaa. :) Mut parasta kuivashampoota mun mielestä on Batiste xxl!:) Tai en oo muita batisten shampoita kokeillu mut neki on varmaan tosi hyviä! Ihan hyvin tolla sai häivytettyä juuri kasvua. Ja kohotti tyvyäkin vähän mut laitoin lisäksi kyllä ripauksen tuota puuteria. :P

   Poista
  2. Hmm.. Saat näyttää mulle joskus ton mitä suosittelit ni tiiän millase käyn ostaa jos niitä myyää sellai et normikaupoissa ?! :p Ois mulle hyödylline tollane kuivashampoo tai tyvipuuteri ni ei tarvis nii usei pestä tätä tukkaa ni säästyis nuo latvat =)

   Poista
  3. Joo, saa niitä ihan vaikka cittarista tai stokkalta! :) Ja netistä tarjouksessa nyt : http://www.bangerhead.fi/fi/varumarken/Batiste.html?gclid=CO6f_LXa7sICFeLTcgodslIAlg <3

   Poista
  4. Aijjaa ! Pitääpä käyä kato =) !!

   Poista