02 marraskuuta 2014

Marraskuu ja ideaparkin ostokset

Moikka kaikki ihanat! :) Ajatella nyt ollaan menossa jo marraskuussa ja ei oo enään kauaa kun on joulu. Minun mielestä on niin ihanaa kun on jo luntakin maassa, saisivat pysyä loppuun asti! Ärsyttää sitten ku nuo taas sulaa niin kamalaa loskapaskaa ja vaatteet kastuu.. Anteeksi negatiivisuuteni! Nyt kumminkin asiaan. Ajattelin tulla esittelemään osan ideaparkin ostoksista. :) Ouluun avattiin siis perjantaina uusi kauppakeskus, muistuttaa mielestäni hyvin paljon kempeleen zeppeliiniä. Käytiin kullankans heti perjantaina tsekkaan uusi kauppakeskus. Olihan siellä pikkasen paljon porukkaa! Mukaan lähti myös lelukaupan helium ilmapallo minkä lahjoitin pikkusiskolleni! :)


 Näin joulun lähestyessä ja pimeän tullessa on ihana polttaa kynttilöitä. Nämä ihanat tuoksuu vaniljalta ja ehkä vähän kahvilta. Paketissa 18 kappaletta ja maksoi vain 2 euroa.


Tämmönen vilan t-paita oli avajaisten kunniaksi tarjouksessa, joten pakkahan se oli kotipakettiin napana. Oon aina tykännyt kaikista teksti paidoista ja pipoista.

paita edestä

paita takaa päin

Meillä on ensiviikonloppuna oululaisten bloggaajien pikkujoulut ja sinne etsin sitten asua ja asusteita myös ideaparkista. Tavoitteena oli löytää joulun punainen paita tai mekko. Joka menisi sitten myös jouluaattonakin :) Oon tosi tyytyväinen löytööni. Mekko löytyi h&mltä ja en ollut aluksi varma otanko mekon vai cubuksesta punaisen paidan, joten kulta tykkäsi kun ravasin hm:n ja cubuksen väliä..  Tässä alempana vilaus mekosta. Siitä parempaa kuvaa sitten pikkujoulujen asukuvissa ensiviikonloppuna ;)


Glitteristä lähti siis mukaan pari asustetta tientekin punaisena. Punaiset joulupallo korvikset ja sitten punainen käsi koru. Tuo oikealla ylhäällä oleva koru oli lahja glitteristä. Avajaisten kunniaksi kaikki glitterissä ostoksilla käyneet saivat jonkun pienen lahjan! Lahja oli tosi söpössä paketissa, joten säästin paketin niin voin ostaa sinne täytettä ja antaa jollekkin lahjaksi.;)Tänään illalla pidetään leffa ilta sipsien kera. Makuunista kätevästi leffoja kotipakettiin hintaan 1,50 e /kpl Halpoja leffoja ja kiva kun ei tarvi lähteä huomenna palauttaan!


Mukavaa illanjatkoa kaikille! Palataan taas uusien postauksian parissa! <3

2 kommenttia: