05 marraskuuta 2014

Happy birthday to my darling!

Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Tosiaan niinkuin lokakuussa mainitsin meillä oli vuosipäivä, mutta myös kullan syntymäpäivä! Mun kulta on pidemmän aikaan himonnut tatuointia, joten päätettiin anopinkanssa antaa hänelle rahaa synttäri lahjaksi. Synttäreitten jälkeen käytiin varaan aikaa speedolle ja tulin nyt esitteleen vähän lopputulosta. Kyseessä on siis kaunis muisto tatuointi! <3  Tässä alempana kuvaa tatuoinnista heti kun se oli tehty eli Perjantaina 31.10. Vähän punoittaa ja arka mutta hyvin lähtenyt parantumaan.


Tässä vielä kuvaa muutama päivä tatskan oton jälkeen kun punoitus on laskenut ja tatuointi alkanut parantumaan selkeästi. Mun mielestäni kyllä tosi kaunis tatuointi ja voiko oikeesti olla ihanempaa muistoa. Minusta todella kaunis tapa ikuistaa jonkun läheisen menetys, tässä tapauksessa muisto tatuointi on tehty kullan isän kunniaksi!<3


Itsellänikin on yksi tatuointi haave oottamassa mielessäni valmiina. Kun valmistun ja saan kampaajan paperit, aion tatuoida käteeni sakset ;) Ihana idea pyörii nyt mielessäni useammin kun katselen kullan tatskaa! Maltanko odottaa valmistumiseen asti? No yritän ainakin, olisi hyvä motivaatiokin kouluun herämiseen kun ajattelee aamuisin tulevaa ammattia ja tatuointia. Päivä kerrallaan. Ja suuret kiitokset Speedolle! :)

Mitäs te tykkäätte tatuoinneista? Onko teillä jo tatkoja? Ja se olennaisin kysymys... Sattuikose? Ja jos niin kuinka paljon? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti