17 marraskuuta 2014

Blogilounas♥

Moikka kaikki rakkaat! Lauantaina käytiin Kristan kanssa Sitan järjestämässä lounaalla 1bar:issa. Mentiin noin varttia vaille 2 1bar:in pihalle ja siellä olikin jo pieni jono ja muutamia tuttuja oululaisia bloggaajia odottelemassa sisälle pääsyä! :) Heti sisälle päästyämme kaikki sai 1bar:in tekemän tervetuliais-shotin ja Sitan kokoaman goodie bagin. Tervetuliais-shotti oli oikea vitamiini pommi ja goodie bagi oli niin ihana että oon vieläkin mielissään. 


Blogilounaalla saatuun goodie bagin sisältöön kuului vaikka mitä kivaa. Alempana kuvaa koko bagin sisällöstä ja jälkikäteen esittelen kaikki vielä tarkemmin erillisessä postauksessa! Muistakaahan käydä tsekkaan sekin sitten! 


Kristankanssa höpöteltiin aluksi jonkun aikaa, koska kassalle oli aika pitkä jono. Käytiin sitten tilaamassa large salaatit kanalla! Annos oli tosi suuri, niin suuri ettei kumpikaan meistä jaksanut syödä läheskään koko annosta.Krista

Minä

Samalla ennenkuin alattiin syömään tutustuttiin Joogastudio Oulu- yritykseen ja sain joogasta aivan uudenlaisen kuvan. Olen aiemmin ajatellut, että jos jooga tunnille lähtee pitänee olla hirveän hyvä pohjakunto ja voimaa. Mutta näin ei ole, alkeistunnilla pärjää hyvinkin ilman pohjia! Olenkin ajatellut uteliaisuudesta käydä testaamassa kerran joogaa elämäni aikana!

Kristankanssa yhteiskuvaa! :)
Tämä kuva Kristasta oli pakko laittaa, näyttää niin kiltiltä tytöltä! Vaikka kilttihän hän onki

Ja tähän loppuun siis muutama kuva lounaan emännänkanssa! Eli Starry eyes:sin SitaPahoittelen nuo viimiset kuvat on kännykällä eli laatukusee ja näyttäs olevan jotain likaakin peilissä! :( Mutta oli ihana lounas ja muutenkin kiva viettää aikaa Kristankans! Moikka Moi kaikille! 
4 kommenttia:

 1. Oli kivaa ku pääs sun mukaa tonne :) ! Oli hyvää salaattia ja ihana se bagi :> <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeep! ♥ laitan jouluna sen kaulakorun ;)

   Poista
  2. Ite en oo viel päässy käyttää sitä.. se on nii nätti et ei raaski ikin laittaa kaulaa :D !! hihi

   Poista
  3. Hahah :) No joskus tulee sopiva hetki ;D

   Poista