24 lokakuuta 2014

Tanian meikki iltamat Make Up Storessa!

Ensiksi tosi suuret kiitoksen Tanialle kun pääsin mukaan osallistumaan iltaan! Ja toinen kiitos ihanista vinkeistä ja illasta Make Up Storen tytöille!

kuvassa keskellä ihana Tania ja Mus:in tytöt.Ylläolevista kuvista suuret kiitokset Tanialle! <3
Nina, Elina, Anni, Emmi, Emilia, Vilma, Jenna, Anna, Elisa, Tania. (Mukana myös Mette joka ei paikalla enään ryhmäkuvassa.)

Ja näistä ihanista kuvista kiitokset Emilialle! <3

Elikkä nyt sitten vähän avaan teille illan kulkua, ilta alkoi kun Vilmalle ehostettiin ihana syksyinen meikki! Siitä kuvaa teille tässä alapuolella. Omasta mielestäni meikki oli kuin vilmaa varten keksitty, sopi aivan täydellisesti!

Kuva: Nina

Ehostuksen jälkeen meillä oli aikaa maistella pieniä herkkuja mitä Mus:sin tytöt olivat laittaneet esille: Erinmakuisia fanipala keksejä, Vaahtokarkkeja, Todella hyvää patonkia missä oli jotain ihanan sopivasti tulista tuorejuustoa?. Lisäksi oli makeaa valkoviiniä ja alkoholittomana juomana sai spriteä.
Samalla saatiin tutustua valikoimaan ja kysyä vinkkejä. Tytöt kyllä tosi hyvin osas neuvoa ja kokeili meille itsellemme sopivia meikkejä. Itse sain muutamankin tosi hyvän vinkin ja päätin pari uutta Make Up Storen tuotette ostaa kotipakettiin. Ne esittelen teille erikseen toisessa postauksessa. Tähän loppuun vielä kuvaa niistä ihananista patongeista! Mukavaa illanjatkoa! <3

Kuva: Vilma 


12 kommenttia:

 1. Miten ihana postaus Mia! <3 :) Tosi mukavaa, kun pääsit tulemaan meikki-iltaan ja päästiin vähän enempi jutteleen! :)) Kiitos tästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Joo oli mukavaa ja ilo oli minun puolellani! :)

   Poista
 2. Oi ollut varmana upea ilta :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Komppaan Taniaa, oli tosi ihana nyt jutella enemmän tällä kertaa, oli ihan huippua! ♥ Ja hyvä postaus muutenkin! Toivottavasti nähdään taas piakkoin! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo tykkäsin tosi paljon nähä taas teitä kaikkia muitakin ja kiva kun ehti vähän vaihtaa kuulumisiakin! Ja yhdyn, Toivottavasti nähdään taas pian! :) Noh kohtahan ne pikkujoulut on ainakin ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja on tosi mukavia naikkosia :P!

   Poista
 5. Heii, kivan postauksen oot tehny :) Oli mukavaa nähä sinutki ensimmäistä kertaa :) Harmi vaan ettei jutella keritty, mutta toisella kertaa sitten <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kiva nähdä myös sinutkin! :) Ja olit ottanut illasta tosi hyviä kuvia! Itse ehtiin tehdä tämän postauksen ennekuin julkaisit kuvat. :( Mutta ensi kerralla odotan kyllä kaikki kuvat, uskoisin. :) Joo toisella kertaa, ootko tulossa pikkujouluihin? ;) <3 Jos niin siellä kerkee varmastikkin jutteleen :P

   Poista
  2. Voi kiitos :><3 Harmittaa, että niin kesti monista syistä siinä kuvien lähettämisessä :( Pikkujouluihin oon tulossa, niin siellä sitten nähdään! :)

   Poista