09 lokakuuta 2014

Sataa sataa ropisee

Terve!  Ajattelin tulla postaan teille jotain, ei tuonne uloskaan kiinnosta mennä ilman vuoksi ollenkaan. Eilen kävin koulun jälkeen stokkalta hakeen paljon halpoja irtokarkkeja, niitä voi tässä samalla popsia. Tosiaan tälläviikolla on tullut vielä ostettua vähän muutakin. Ajattelin ne tässä esitellä teille samalla. Vaikka sanoinkin tämän kuukauden alussa etten enää ostele mitään, korkeintaan jo joululahjoja. Odotan itse innolla joulua. Joulu on aina tosi mukava perhe juhla ja lumikin valaisee kauniisti pimeitä iltoja.


Tämän Loreal Parisin Elvital hoitoaineen bongasin Raahen Prismasta yksi päivä koulun jälkeen kun kävin kierteleen bussia odotellessa. Olen ehtinyt tätä jo muutaman kerran kokeilla ja tykkään kyllä. Tulee ihanan helposti kammattavat ja pehmeät hiukset. Tämä oli -50% joten hintaakin jäi vain 1,50e 


Tätä Bruno Bananin Pure Womania minulla on aikaisemmin ollut jo purkki. Sain tätä joskus vuosia sitten joululahjaksi äitiltä. Tähän tykästyin ja halusin tätä pitkästä aikaa lisää. Tässä tuoksussa on positiivista sen edullisuus, tämä suuri purkki kustantaa sen 30 epiä.Hulluilta päiviltä lähti eilen mukaan myös tämä body butteri. Oon pidemmän aikaan kytännyt tätä I love... sarjaa ja himonnut milloin pääsisinkään kokeilemaan. Tämä on siis mun ensimmäinen kyseisen sarjan tuote.


Kieltämättä tämä on ainakin ihanan tyttömäisen väristä. Eilen suihkun jälkeen levitin tätä kaikki alle melkein. Olin tyytyväinen loppu tulokseen, mutta jäin hieman kaipaamaan voimakkaampaa tuoksua.


Hiukan harmittaa kun kävin eilen illalla sähköpostissa ja sieltä löyty tämmönen... Taisin pikkasen myöhästyä! Vitsit kun tulee käytyä niin harvoin sähköposti tarkistamassa. :( Ois ollu aivan ihana haaste tuo Skin Perfextion Challenge! Sori tuo screenshot on epäselvä en osaa ottaa hyvin nuita!


Tässäpä sitä olis nyt kait kaikki tärkeimmät. Mua jäi kyllä harmittaan ihan sikana tuo haaste, omaa laiskuutta kun en oo viitsinyt käyä joka päivä lukeen sähköposteja! Mutta joo.. Tykkäättekö te muut I love... Sarjasta? Onko erityisiä lemppareita ? Saa suositella jotain ihanaa kun aion kokeilla kyseiseltä sarjalta  jonkun toisenkin tuotteen jatkossa. Hoksasin tässä lopussa kuin ihanan pinkki/punainen tuli tästä postauksesta. Hih :) Hyvää illanjatkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti