06 lokakuuta 2014

Oululaisten bloggaajien illanistujaiset

Moikka! Palataan vähän viikonloppuun. Lauantaina kävin oululaisten bloggaajien illanistujaisissa. Tapasin siis ihmiset livenä ensimmäisen kerran. Mua jännitti ihan sikana. En tuntenut ketään kun menin paikalle, pikku hiljaa tutustuin muutamiin kivoihin ihmisiin. Jatkossa tohtii paremmin jutella kun on jo vähän tutustunut. Suuri kiitos Sitalle joka järjesti koko illan ja oli hommannut mahtavia sponsoreita. Tarjoilut koostui sponsoreiden tuotteista, lisäksi kaikki toi mukanaan jotain kivaa syötävää/juotavaa. Erityisesti tarjoiluista jäi itselleni mieleen todella ihana pastasalaatti ja itse tehty quacamole! :)

Tämän kuvan on ottanut ihana aito persoona Jarno! Kiitokset Jarnolle kuvasta!


Mukavan illan jälkeen lähdin itse kotia potemaan pientä krapulaa ja muut jatkoivat matkaansa jatkoille 1bar:iin jossa illanyhteistyö kumppani 1bar tarjosi ilmaisia kuohuviini pohjaisia drinkkejä. 1bar:in henkilökunta oli tehnyt drinkkejä tyttöjen blogien nimien ja tietojenmukaan. Varmasti oli mukavaa ja juomatkin maistuivat. ;) 

Kotiin lähti mukaan tämmöinen ihana lahja, jonka Sita oli hommannut kaikille lumenelta! Ihana kiva pieni yllätys ja muisto illasta! :) 


Kaikki pussit sisälsivät ripsivärin ja jonkun trio luomiväri paletin. Saatiin itse valita mieluisa lahjapussi. Pussit oli tosi söpöjä, vaikka avasin jo omani säästin tyhjän pussin.;D


Minun valitsemassani lahjapussissa oli siis sävy 6 Misty. Tämän paletin sävyt ovat hyvin vaaleita ja sopivat hyvin arkikäyttöön. Olen ehtinyt eilen jo kokeilla tätä luomiväri palettia.:)


Kiitos vielä kaikille illasta! <3 

10 kommenttia:

 1. Kiitos sulle illasta ja kyydityksestä! Toivottavasti nähdään taas pian. :) <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään! :) Toivottavasti!:)<3 Kohtahan päästään juhliin pikkujouluja! ;) Odotan innolla <3

   Poista
 2. Olipa kiva postsus sulta tuosta illasta. Oli mukava tutustua suhun :) seuraaviin tapaamisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit. Näinpä, olispa pian uusi tapaaminen :)

   Poista
 3. Jep, vaikutit kans mukavalta sen mitä nyt pikaisesti ehti muutaman lauseen vaihtaa :) Ja tuo Jarnonkin ottama kuva on kyllä kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, sinäkin vaikutit tosi mukavalta. :) ja joo tosi kiva tuo ryhmäkuva! ♡

   Poista
 4. Me ei keritty vissiin jutella lainkaa yhyyyyy :`( Tuuthan pikkujouluihin?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikein keritty :( Tottakai tulen! ;) Odotan innolla <3

   Poista