29 lokakuuta 2014

Make Up Storen ostokset

Heippa kaikille ihanille!<3 Niinkuin aikaisemmassa Make Up Storen postauksessa lupailin esitellä ostokset mitä Tanian meikki illasta lähti kotipakettiin asti. Tässä linkki aikaisempaan postaukseen. :)


Elikkä meikki- iltamassa sain hyviä vinkkejä ammattitaitoisilta tytöiltä, otin neuvot ja omat toiveet huomioon ja en voinut lähteä ihan tyhjin käsin kotia. 


Mulla on pidemmän aikaa ollut kulmienkanssa ongelmia, ensiksi ne on tällähetkellä nypitty niin päin pee:tä kuin vaan voi! Sitten tuossa vuosia sitten juoksin kännissä aidasta läpi pää/silmä edellä ja nyt mulla on kulmassa arpi missä ei kasva ollenkaan karvat. :( Joten mun kulmista on tosi vaikea saada hienot saatikka samanlaiset. Tämä uusi ihana kulma sivellin voi pelastaa multa monta kiireistä aamua. Nyt jo rakastan tätä. Todella kätevästi saa tämän avulla edes suunnilleen hienot kulmat. Mutta faktahan on se, että mun pitäisi yrittää olla reilu kuukausi nyppimättä kulmia niin voisin käydä sen jälkeen nypityttään ne! Ois helpompi ylläpitää niitten muotoa itse sen jälkeen ja sais suunnilleen ne samalle korkeudellekkin! :P Katsotaan maltanko olla nyppimättä..


Tällä saan todella tarkan lopputuloksen pitkän varren ansiosta.


Sitten mun toinen iso ongelma on ollut se, että mitä enemmän ikää on tullut sitä enemmän silmäni on vaihtanut väriä ja niin sanotusti haalistuneet. Halusin siis erityisesti korostaa silmissäni sinistä ja harmaata väriä. Enkä tuoda esille vihreää väriä. Tämän luomivärin avulla saan silmistä aika harmaat ja vähän sinertävät mutta ihanaa on se että vihreyttä ei huomaa ollenkaan. Pienenä minulla oli kokonaan siniset silmät oikeestaan. Niitä katselen aina joskus kuvista ja haaveilen ostavani joku päivä piilarit. 


Marble eyeshadow löytynee minulta sävyssä: Blue Venato. Luomiväri on kätevä siitä kun voin ottaa pienellä siveltimellä vain jotain tiettyä sävyä tai isolla vähän kaikkia!


Tässä kuvassa minulla luomissa tätä uutta luomiväriä. Kuva hieman epäselvä.


Tässä alempana kuvaa vielä mun illan yksinkertaisesta asusta. Paita: Guess Housut: Ginat Tricot.


Mitäs te muut tykkäsitte uusista löydöistä? Suosittelen tuota kulmasivellintä ainakin kaikille! Hintaa semmoisella on 13 Euroa ja on mielestäni joka sentin arvoinen! :) 

4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia kaunokainen! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkäsin! :) <3 tuuthan pikkujouluihin? :)

   Poista
  2. Tuun! Tänään huomasin, että oli tarkotus sillo lähtä kotipaikkakunnalle, mutta siirsin sitä niin pääsen pikkujouluihin. :D

   Poista
  3. Nonii mukava kun pääset tulemaan! :) ♥

   Poista