02 lokakuuta 2014

Lumene CC-puuteri.

Hei! Sain tiistaina mun meikkivoiteelle uuden kaverin, Color Correcting Puuterin. Olen yhtinyt jo sitä siis pari kertaa testata. Itse tykkäsin todella paljon lopputuloksesta näitä kahta tuotetta yhdessä käytettynä iholla oli todella kevyt meikki. Siihen kaveriksi vähän vain ripsiväriä niin todella kelpo pikameikki kouluun.


Puutereita löytyi tämä ja yksi tummempi sävy.


Lumenelle plussaa, tykkäsin  tosi paljon kun kätevästi peili ja vipa mukana. Helppo itsellä ottaa aamulla linja-autoon mukaan ja siellä levittää jos ei kotona ehdi.


Puuteri lupaa kuusi eriominaisuutta:

1. Punaisuutta neutrolisoivat värit
2. Tasainen ihon sävy
3. Samettisen matta iho
4. Kosteuttava
5. Pitkäkestoinen
6. Ihoon sulautuva lopputulos.


Puuteri sisältää puolukkaa :) Itse pidin erityisesti puuterin jättämästä matta pinnasta. Pakko vielä hehkuttaa vaikka olenkin jo sanonut, mutta tällähetkellä paras kevyt ihana meikkivoide tuo cc lumenelta.

Itse sain siis nyt vasta hankittua tämän puuterin, meikki voide on ollut käytössä jo alusta asti kun ilmestyi. Oletteko te kokeileet puuteria? Entä meikkivoiteen ja puuterin yhdistelmää? Mitäs pidettä?


2 kommenttia:

  1. Kestikö hyvin ihola tuo puuteri? =) Testaan kyl ku tuun käymään että onko mun iholle liian tummaa jos ei ja ei ala kiiltää nopeesti naama ni ostan kyllä itekki ! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesti kyllä yllättävän hyvin, tuu ihmeessä testaamaan ! :)

      Poista