29 syyskuuta 2014

Victoria's Secret Uutuukseni!

Hellou! Tänään postissa tuli vanhalle vs:n purkille seuraa, nimittäin kaksi uutta bodymistiä. Entuudestaan omistin siis tuon coconut & passionin. (Tuote tuoskuu kookokselta ja vaniljalta.)
Seuralaiseksi coconut & passion sai  sheer loven ja love spellin. 

Tilasin tuotteet tuotekuvauksen peruusteella. Taino oikeestaan purkkien väritkin vaikutti paljon. Halusin mahdollisimman erinvärisiä purkkeja kokoelmaani. Purkit olivat taas mielestäni todella kauniita. Love spell tais olla vielä joku päivitetty purkki, koska omistaa erinlaisen etiketin kuin kaksi muuta bodymistia.


Love Spell on tuotekuvauksensa mukaan mehukas, jossa viehättävät hedelmäinen persikka, kirsikka kukat ja valkoinen jasmiini. Omasta mielestäni persikka tulee esiin eniten, tykkään tuoksusta. Tulee mieleen joku pehmeä persikka karkki. Tämä oli enemmän mun makuun entä Sheer Love.

Sheer Love tuoksuu tuotekuvauksensa mukaan taas pehmeältä kukkaistuoksulta, jossa hurmaa lilja ja puuvilla kukka. Itselläni tulee mieleen tästä hieman jokin puhdaspyykki kasa jossa käytettu jotain kukkais huuhteluainetta. Myös hieman mummolan kukka istutukset tulee mieleen.


Hirveetä kun keskiviikkona on jo lokakuu. Onneksi syksyn synkkyydessä on minulle pari positiivista asiaa. Lokakuun kahdestoista päivä meilla on J:n kassa  3-vuotispäivä. Sitten kahdeksastoistapäivä kullalla on vielä syntymäpäivä! Nopeaa se lokakuu varmasti menee ja kohta onkin jo joulu. Ihanaa saa pikku hiljaa alkaa osteleen joululahjoja ja kaivaan kaapin pohjalta joulu koristeita. <3 Nyt oonki ajatellu jättää shoppailun vähemmälle, alkaa säästeleen ja osteleen pikku hiljaa lahjoja jouluksi! :) Odotetteko muut ollenkaan joulua? 


Mitäs tykkäsitte uutukaisistani ?Tai ylipäätänsä vs:n bodymisteistä? 

Itse olen tainnut jäädä vähän kouluun. ;D

Nyt alkaa olla aika mennä ilta pesulle ja nukkumaan, huomenna aikanen koulu herätys. Ihana mummo oli pessy mulle melkeen kaikki mun lempi talvitakit mitä oon viime ja toissa vuonna hamstrannu. Pääsee huomenna aamulla pukeutuun lämpimästi. Lämpimiä syysiltoja kaikille  ♥mima

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti