25 syyskuuta 2014

Värin ylläpitoa ja sävytystä.

Crestollin Colorgloss on hoitova sävyte. Kevyt värit soveltuu kaikille hiustyypeille. Erityisesti värjätyille hiuksille. Se sävyttää ja hoitaa hiuksiasi. Ja on helppo käyttöinen, levitetään hoito aineen tapaan. 
Annetaan vaikuttaa 15-20min. Halutessa Vaikutusta voi tehostaa lämmöllä. Tummien sävyjenkanssa suosittelen suojaamaan kätenne, nimimerkillä kokemusta on.:D Oli ihan lavuaarikin ekalla kerralla punainen. 


Suora väri joka vaahdotetaan harjaamalla kosteaan tukkaan. Annetaan vaikuttaa noin 20-30 min. Värejä voi sekoittaa myös keskenään. Löytyy kaikkia räikeitä sävyjä. 
Paras tulos saadaan vaalennettuun tukkaan. Itse kokeillu aika montaakin. Ihana oli tuo punainen. :)


Onko muille tuttuja crestollin tuotteet? Tai suoravärit ylipäätensä? Nää on vähän sama asia ku nykyään kc:n color maskikin. 

2 kommenttia:

  1. Juuri näillä ylläpidin aiemmin liukuvärjäystä ja Color maskilla kokonaan punaista tukkaa, kun puteli oli isompi. Väri tarttui hyvin ja kerrostuessaan kesti aina vähän pidempään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nämä on kyllä käteviä. :) Ei tarvi olla ihan koko ajan värjäämässä kestoväreillä. Sulle sopi tosi hyvin se liukuväri! :)

      Poista