18 syyskuuta 2014

Pikapostausta

Moikka! Tuijottelen tyhjää ruutua ja mietin mistä kirjoittaisin. Katson kuvia mitkä olen valkannut tähän, tiedän mitä tahtoisin kertoa mutten saa muodostettua kunnon tekstiä. Noh mutta yritetään. :)

Muutama päivä sitten käytiin kaakkurin sittarissa hesessä syömässä, sittariin on aukaistu uusi hius outlet-myymälä. Olihan siellä pakko piipahtaa. Sieltä ei lähtenyt tälle kertaa mukaan paljon mitään. Testiksi otin tämmöisen ihanan tuoskuisen shampoon. Hunaja melonin tuoksuinen shampoo sopeutuu sekä hiusten että vartalon pesuun. Tuote maksoi 3,90euroa, vaihtoehtona oli 10eurolla 3 putellia. (erintuoksuisia vaihtoehtoja oli)
Outletissa oli tosi edullista ja outletissa voi asioida ilman tukku korttia. Outletissa ei ollut niin hyvä valikoima kun tukussa, mutta ihan kivoja tuotteita ja valinnan varaa löytyy.


Tämä oli pakko laittaa tänne teille kaikille, oli vähän vissii joku valmistus moka fantalla käynyt. Vihreetä appelsiini limonadia bongattiin lähi s-marketista.


Kävin samalla reissulla ennen sittaria kaakkurissa äitillä moikkaamassa Lottaa. <3 


Selfiee. Todella epäselvä tabletilla otettu kun olin äitillä käymässä katsomassa lottaa. Huomenna olis koulua 8-13, sitten alkaa kauan odotettu viikonloppu. Saa nukkua pitkään ja voi katsoa yö myöhään hyviä sarjoja. Mukavaa päivän jatkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti