24 syyskuuta 2014

Outfit 23.09.2014

Hei! Tässä olis eiliset asukuvat. Eilen räpsin nää kuvat valmiiksi ja alkoin siivoon. Sain siivottua muuten kaikken paitsi luututtua lattiat, eikait se auta ko tänään siivota loppuun. Tänään on Chllää ja Kärpillä peli Kosicea vastaan. Kosice on slovakian mestari ja tänään pelataan lohkovoitosta. Toivottavasti Kärpät voittaa. <3


Asu koostuu ginan paidasta ja uusista dr.demin pöksyistä.


Oho, ompas tämä ja tuo ylempi kuva melkeen samanlaiset mutta antaapa olla. Tuleepa enemmän kuvia tähän postaukseen.


Ihanaa, te olette kohta katsoneet sivujani jo 3000 kertaa ja joukkooni on liittynyt pari lukiaakin. Sen kunniaksi ensiviikolla järjestän arvonnan. Joten olkaahan valmiina osallistumaan. :)


Tästä kuvasta huomaa että alkaa juurikasvua jo olemaan aika paljon. Onneksi meillä on 1.10 oma tukka päivä koulussa. En tiiä kyllä yhtään mitä tekisin. Ideoita ? Minkäväriset hiukset sopisi minulle tai minkä väriset haluisitte nähdä?


Cosmotime <3 Ennen oli kyllä paras lehti, nykyään tosi paljon hömppää ja mainoksia. Silti pakko tilata :D haha. :P6 kommenttia:

 1. Tervetuloa seuraamaan myös minun blogiani, jos kiinnostaapi, naisenpuolikas.blogspot.com =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavan erinlainen blogi :) Liityin lukiaksi :)

   Poista
 2. Mitenkäs tuo teksti tuolla lailla tohon tuli ?=) Munkin pitäis saada kyllä tehtyä kans jotain asukuvia joskus ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai meinaatko mun vastausta?;o Vai, en tajua. XD Oon vähän tyhmä :D En paina kirjoita viesti vain Vastaa. :) Vai meinaatko nuita sun tekstin isoja välejä :P ? Asukuvat on ihan kätevä, jos ei keksi muuta esim :) Tai muutenkin käteviä :p

   Poista
 3. Juu, tuota omaa tekstiäni meinaan =)Ihan niin kuin "vannoittasin" tulla seuraamaan blogiani.

  VastaaPoista