14 syyskuuta 2014

My first order from Avon.

Heissan! Tulin näyttämään teille mitä minun ensimmäinen avonin tilaus sisälsi. En ole koskaan aikaisemmin kokeillut mitään avonin tuotteita. Ensivaikutelmalta tuotteet hyviä, vaikken ole päässyt oikein vielä edes testamaan. Heti tulee muutama positiivinen asia, tuotteet ovat halpoja ja ihanan tuoskusia!. Tykkään. Tilaaminenkin oli kätevää ja jos tilaa suoraan edustajalta toimitus kuluja ei tule ollenkaan. Otin tuotteista kuvat jo eilen valmiiksi, tänään huomasin, että musta tausta pilaa kuvani. Olen niin laiska etten ruvennut ottamaan uusia kuvia joten anteeksi. Ja nyt aloitetaan ihanasta tuotteesta:

Eli ensimmäisenä esittelen teille vartalovoiteen kaakaovoilla, tätä oon ehtinyt jo kaksi kertaa kokeilemaan. Aivan ihana kermainen koostumus, teki ihosta pehmeän ja sileän. Tuoksu oli myös aivan mahtava. Suosittelen kaikille, tämän oikea hinta oli seitsämän euroa mutta tuote oli tarjouksessa 2,95e! Ei paha ollenkaan! Eihän ? 


Kaikki muotoilutuotteet oli -50% joten otin testiksi kuumuudelta suojaavan suihkeen, tätä tuotetta en käytännössä ole ehtinyt kokeilemaan, mutta tuoksui kanssa aivan älyttömän ihanalta!


Ostin semmoisen viiden tuotteen setin, tämä jalkasuihke oli yksi setin tuotteista. Cherry ice on nimensä mukaan kirsikalta tuoksuva viilentävä jalkasuihke. 


Juice Pomegranate & Mango- tuoksu suihke on ihanan tuoksuinen. (Granaattiomenalta ja mangolta tuosuva.)


Romanttisten kukkien tuoksuinen suihkugeeli. Suihkugeeliä olen ehtinyt tänään aamulla jo kokeilla, se oli ihana, jostain syystä minulla itselläni tuli mieleen aikapaljon myös karpalo lonkero. xd


Täällä pussissa on kullalle pari juttua, niitä en tässä ala esitteleen, ettei kultsi nää etukäteen mitä siellä on, jos hän jostain syystä katsoisi mun blogia. :) Sanon vaan että ihanan tuoksuisia oli nämäkin!


Arganöljyä sisältävä hiuksiin jätettävä hoito kaikille hiustyypeille. Ravitsee ja siloittaa kuivia, vaurioituneita ja hentoja hiuksia ja tekee niistä pehmeämmän, vahvemman ja terveemmän tuntuiset ja näköiset. Tätäkin ihanuutta olen tänään suihkun jälkeen laittanut pyyhekuiviin hiuksiin ja hiukset tuntuivat heti pehmeiltä, näyttivät myös hyvin kiiltävältä. Ihana tuote, suosittelen tätäkin kaikille! Tämä oli melkeinpä parempi entä keunen.


Tämä vesimeloni kylpyvaahto tuli kanssa siinä viiden tuotteen setissä. Tämä tuoksui kanssa todella ihanalta. Itselläni ei ole kylpyammetta joten annan tämän iskälle lahjaksi.Mitäs tykkäsitte? Ylipäätänsä avonin tuotteista? Ootteko tilannut ja tykännyt? Nyt itse jatkan kärppä pelin katsomista, on sen verran jännä peli käynnissä hifkiä vastaan. Moikka! <3llä Mima

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti