21 syyskuuta 2014

Kempele Shopping: Kauppakeskus Zeppelin

Kempeleessä tuli käytyä pitkästä aikaa zeppeliinissä. Aamulla Joonas soitti Jamille lähdettäiskö minä ja J mukaan käymään zeppeliinissä kun Karo käy etsimässä itselle uusia farkkuja. Olihan se pakko nousta sängystä ylös vaikka meinasi olla hieman paha krapula. Zeppeliinissä käytiin aamiaisella pizzalla pikku istanbullissa, otettiin J:n kans pitsa pökkiin ja Joonas osti oman. Meidän pitsa oli ihan kamalan makuinen, maistui pelkältä musta pippurilta. :( Vähän kyllä harmitti pitsa oli vielä pieni ja kallis siihen nähden 8,5 epiä jouduin siitä pulittaan. Mutta ennenkuin lähettiin Zeppeliinistä otettiin J:n kanssa 15 sentin kinkku subit vielä mukaan. ;) Näin samalla shoppailu reissulla myös Myyntimies Jetroa. Pitihän se ikuistaa ja ottaa kimppa selfietä. Aika iso kaveri tämä Jethro vai mitens se lienee kirjoitetaankaan. :D 


Aluksi tuntui, että lähden tyhjin käsin kotia, kukaan muukaan ei ollut löytäny mitään, paitsi Joonas osti Jim&Jillista hupparin. Huomasin Glitterissa nämä pompulat ja nähä lähti heti epäröimättä testiin. Olen aijemmin ostanut samantapaisia hmltä, ne ei ollut kovin hyviä, jospa nämä olisi.


Cubuksesta tein reissun parhaan ja ihanimman löydön. Ihanat uudet farkkuni! Rakastan näitä! Nämä on vähän erinlaiset mitä yleensä ostan, vaihtelu virkistää heti mieltä paljon. <3Ostin myös Cloettan Chocowoffel crispyä testiksi, oli hyvää. Muistutti tosi paljon kit kat patukkaa! Ei siltikään parempi kuin aito oikea kit kat ;) Mutta kelpaa, ostan kyseistä tuotetta jatkossakin.


Pakko vielä sanoa kuinka tyytyväinen olen ihaniin löytöihini, varsinkin cubuksen pattie-farkkuihin, otan niistä varmaan jo huomenna asukuvia! ;) Miltäs ostokset näyttävät? Tahdotteko nähdä asukuvaa farkuista?

8 kommenttia:

 1. Onko housut matala vai korkea vyötäröiset? :) ja mitä tyksit noista glitterin tollasista ponpuloista ku ne näyttää nii paksuilta tuossa kuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matala vyötäröiset :) Ja kieltämättä oli kyllä vähän vaikeampi laittaa kun tosi paksuja. Itelle menetteli mutta jos omistaa ohuet hiukset en suosittele nuita ollenkaan.

   Poista
  2. Okei ! :) Itselläni tosi ohuet hiukset niin sitä mietinkin että mitenhän sopisi omille hiuksille tollaiset kumipompulat. :)

   Poista
  3. Jooh, mutta hmllä kumipompuloita ohuempia 5 kpl 2 euroa :) Ne vois olla sopivia.

   Poista
  4. Kiitti vinkistä !

   Poista
 2. Oon muuten ettinyt jo hetken vaaleanharmaita farkkuja. Kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään :) kiva jos olin hyödyksi. Aion tänään illalla julkaista ekat asu kuvat housuista.:) tsekkaa jos kiinnostaa nähdä paremmin millaiset pökät on :)

   Poista