23 syyskuuta 2014

Helpotusta arjen rutiineihin.

Kulmakarvojen värjäys on helppo ja nopea homma, kun omistaa kunnon värit. Siinä säästää paljon aikaa ja vaivaa kiireisenä aamuna. Itse käytän levitykseen joko vinopäistä sivellintä tai ihan topsipuikkoja. Suojaan ihoa ympäriltä vaseliinilla joskus, yleensä en, koska väriä ei mene paljoa yli ja yli menevät voi helposti pyyhkiä vanupuikolla. Omalla kohdalla annan värin vaikuttaa 5-10 min. Sen jälkeen pyyhin kulmat pariin otteeseen kostetuilla vanulapuilla. Ja väri lähtee hyvin poissa, jos väriä jää voit pyyhkiä kulmat vielä kasvovedellä. Jos harkitset värjääväsi kulmasi eka kerran ja omistat vaaleat kulmat tai pelkäät liian tummaa sävyä anna vaikuttaa 2-3 min.


Biozellin väreillä saan kätevästi värjättyä juurikasvuni ja piristettyä kasvojeni ilmettäni. Sekoitan hapeteen ja sävyn 1:1 suhteella. Laitan 1 osan hapetetta ja 0,5 osaa Mustan ruskeaa ja 0,5 osaa keskiruskeaa.


Tänään kävin pitkästä aikaa kirppiksellä ja tein ihanan löydön. En tajua miks tulee käytyä niin harvoin kirpistelee. Mutta löytöihin, bongasin Dr.Denimin housut ihanan sävysenä. Pakkohan ne oli poimia mukaan. Olen nähnyt ja kuullut näistä hehkutusta todella monien blogeissa mitä seuraan. Ja muutama ystävänikin on suositellut ja kehunut kuin hyvin istuu. Joten miksipä en minäkin kokeilisi, varsinkin tosiaan pinkkinä olivat koossa xs ja lahkeita valmiiksi hieman kavennettu. Sopivat oli kuin sovitin hieman täytyisi lahkeita lyhentää.


Mukaan lähti vielä lisäksi tämä yves rocherin kasvovesi eurolla. Lupaa raikkaan ja heleän ihon. 


Mitäs tykkäsitte tämmöisestä postauksia ? Not vai Hot ?

4 kommenttia:

 1. Noi kulmakarva- (ja ripsivärit) olis kivoja, harmi, että olen allerginen, niinkuin hiusväreillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi harmi :( Pystykkö käyttään kevyt värejä tai sävytteitä ?

   Poista
 2. En ole edes uskaltanut kokeilla. Noista kestoväreistä ym. tuli sen verran reaktioo, kauhea ihottuma ja otsa rupes turpoamaan! Kävin joskus värjäyttämässä ripset ja kulmat. Seuraavana päivänä oli silmät ihan punasena ja turvoksissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, no ehkei kannate kokeilla, ainakaan hiusten värjäystä, voisin kysästä meidän opettajalta asiasta, hän on kumminkin alan ammattilainen. :) itselläni kerran punoitti silmät kun itse värjäsin ripseni, se johtu toki siitö että minulla meni ainetta silmään. :/

   Poista