11 syyskuuta 2014

Fri dag

Moikka! Eilen oli ihan kiva päivä. Koulun jälkeen kävin subista hakemassa subit mulle ja kullalle. Sitten käytiin lidlistä hakemassa juhlamokkaa ja muuta herkkuja. Ihana krista kävi pikaiseen kahveella ja sen jälkeen mentiin kummisetä petrille katsomaan jaminkanssa kärppä peliä! Ja eilenhän oli tosiaan liigan eka peli ja kärpät kohtasivat viimevuoden finaali vastustajansa Tapparan. Kärpät voitti tapparan 3-1. :) 

Pari päivää sitten Jami osti rapuja kaupasta ja olin aluksi innoissaan, että pääsen maistamaan rapuja, koska en ole niitä ennen ikinä syönnyt. Maistamisen jälkeen totesin, että no hyiii, En tykännyt yhtään. Eipähän tarvi toista kertaa ostaa.
Tänään meillä kummallakin oli vapaa päivä, joten käytiin heti herättyä kaupassa hakemassa uusi nhl15 peli ps3:selle. =) Samalla bongasin kauppaan ilmestynyneen schwarzkopf:in LIVE Golor XXL Ultra Brights:in uuden hiusvärisarjan.  Se sisälsi tosi näyttäviä ja rohkeita sävyjä. 
Niitä sävyjä oli 4, Turkoosi, pinkki, lila, punainen. Kuva epäselvä. :/ Ei erotu kuin ihanalta ne värit näytti. Ajattelin ehkä kokeilla joko pinkkiä tai lilaa. Sopisikohan minulle :) :o ?Noh, tykkäättekö muut ravuista? Ne ei oikein ollu mun juttu, Entäpäs nuo uudet värit? Uskaltaako joku muu kokeilla ja erottua? :) Mukavaa päivänjatkoa! ♥ Mima


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti