22 syyskuuta 2014

Everyday make-up

Moikka kaikki! Tulin kertomaan teille mistä yleensä arkimeikkini koostuu. Arkimeikkini vaihtelee, riippuu kuinka paljon on aikaa toteuttaa se. Yleensä se sisältää kumminkin joitain näistä kyseisistä tuotteista, tai melkein kaikista! :) 

Yleensä en pohjusta kasvoja, vaan aloitan levittämällä ohuen kerroksen Lumenen Cc voidetta melkeinpä kaikki alle kasvoihin. Pahimpina päivinä (kun punoittava finni on ilmestynyt nenä päähän) käytän hieman enemmän peittävää meikkivoidetta Maybellinenltä. (pahoittelen kuva heilahtanut) Oma Cc voiteeni on sävyä light, Maybellinen Affinitone on sävyssä 02 Light Porceland.


Tässä vaihteessä teen joko kulmat tai lisään puuteria. Yleensä lisään puuterin eka, luottopuuterina toimii päivittäin Rimmelin stay matte sävyssä 001 Transparent. Mukana ulkona laukusta löytyy Maybellinen Fit Me- puuteri sävyssä 130 Buff Beige, Vain sen takia, että Fit Me- puuterissa on peili ja vipa mukana. Ja Staymatte puuterin kansi irtoaa helposti. :s


Eli jos en ole vielä ennen puuterointie tehnyt kulmia, teen ne tässä vaiheessa. Siihen käytän H&M:n eye brow sharping palettia tai H&M:n tummanruskeaa kulma kynää. Minulla on luonnostaan tummat kulmat, joten piirtäminen ei olisi pakollista. Mutta toisessa kulmassa iso arpi ja arvissahan ei karvat kasva :( Tämä on mun suurin ongelma, on todella vaikea saada kulmat näyttämään samalta.


Näitä käytän apuna meikkiäni tehdessä. En oo raaskinnut näihin panostaa paljoa, koska hankimme koulun kautta keväällä kunnon meikkisivellin sarjat jne. Koska meillä alkaa ehostus. Odotan sitä innolla.


Sitten onkin meikki "pohja" valmis. Tässä vaiheessa saatan hipaista vähän aurinkopuuteria tai poskipunaa. Tässä kategoriassa ei ole tiettyä suosikkia, vaihtelee. (kuva unohtu)


Silmämeikin aloitan yleensä pohjustamalla koko luomen H&M:n Nudes paletin toisella sävyllä vasemmalta päin katsottuna. Viime aikoina olen laittanut liikkuvalle luomelle kokonaan Make up storen luomiväriä sävyssä Take off. 

Jos haluan vähän erikoisemman meikin olen tehnyt varjoja ja häivytyksiä joko jollain H&M:n Nudepaletin sävyllä tai We Care Iconin Magnetic eyesin paletin ruskeillä sävyillä.


Arkimeikin yleisin ripsari on ollut viimeaikoina Lumenen: truly bold and curly mascara. Jos haluan todella luonnollisen lopputuloksen käytän Maxfactorin ckump defyä. Vesisateella käytän tuota toista maxfactorin mascaraa, todella hyvä!

tuota yhtä en muista mut ei petä vesisateella ikinä! Lopuksi sitten vähän väriä huulille, tuo kivan hehkun ja viimeistelyn koko meikille. Viimepäivinä yleisin on ollut babylipsin sävy pink blush. ( Hm:n huulikynä sävyssä Vaalea roosa ja Lumene natural code huulipuna löytyy sävyssä 8 sweet pink.


Mitäs tykkäsitte tuotteista mistä arkimeikkini yleisimmin koostuu? Käyttääkö muut samoja tuotteita joskus ? Oliko jokin tuote lempparisi? Jos kysyttävää kysy rohkeasti :) <3:llä mima 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti