17 elokuuta 2014

Make up bible

Iltaa! Ostin tämän kirjan valmiiksi koulua varten. Oikeesti me tarvitaan tätä vasta joulun jälkeen mutta tää oli niin täydellinen. Siis suosittelen jokaista naikkosta ostamaan tämän. Kirja kattaa kaiken meikkaamisen perustaidoista vähän vaativimpiinkin juttuihin. :) Selkeät isot kuvat plussaa. Meijän opettajan mielestä tää on parhain suomalainen ehostus kirja. Tällä kauneuden puuhanaisella on myös Hair up bible kirja joka on täydellinen hius opas kaiken ikäisille naisille. Vaikka sitä me ei koulussa tarvita aion ostaa sen joskus itselleni! Hieno ura ja ihana naikkonen tuo Mariela. (:


Tässä alemmassa kuvassa näkyy selkeästi kuin fiksusti kirja on jaettu osiin. 1-7 sisältää kaikkiperus osat Esim: kasvot, pohjat,silmät,kulmat. Ja loppu kirja koostuu 8-12 kappaleista jotka perehtyy pintää syvemmälle. Esimerkiksi: Juhlameikin salat, Kaunis morsien. Jne.


Tässä vielä kuvaa kun oli viime yönä vaikia saaha unenpäästä kii.. Harjoittelin letittään neljällä lettiä :P


Mukavaa illanjatkoa! Toivottavasti joku kokee ton kirjan hyödylliseksi ja ehkä ostaakin :) Oliko tästä postauksesta hyötyä kellekkään? 

4 kommenttia:

 1. Toi kirja on kyllä aivan ihana! Sain tuon joululahjaksi silloin joskus kun se tuli myyntiin ja on kyllä loistava! Multaki puuttuu se Hair up bible mut aattelin et jos se joulupukki tois tänä vuonna sen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) niin jospa viimeistään joulupukki tois mullekin sen :p

   Poista
 2. Jos teille tulee joulun jälkee sellasia asiakaspäiviä että harjottelette meikkauksia yms ni voin tulla harjottelupääksi sulle ;) !!

  VastaaPoista