19 elokuuta 2014

Lovely day

Moikka! Palataan hieman eiliseen. Eilen oli aika mukava päivä. Ensinnäkin käytiin kullan ja pasinkanssa Royalgarden- nimisessä kiinalaisessa syömässä. Sen voin rehellisesti sanoa etten ikinä ole syönyt nuin hyvää kiinalaista. Roalgarden sijaisee Oulussa Rautatiekadulla.(8) Suosittelen kaikkia kokeilemaan, ette voi pettyä. Kyseisestä ravintolasta saa kiinalaisen ruuan lisäksi myös japanilaista ruokaa. 


Ravintolassa oli valmiiksi katettu pöytä hienosti. Tarjoilia oli kohtelias ja hyvä. Muutenkin paikka oli sisustettu tosi kauniisti. Ja ravintolassa oli myös kaunis akvaario missä oli pieniä kaloja. (:


Ennen ruokia tarjoilia toi kaikille alustat jotka pitävät ruuan kuumana. Ton härdellin sisällä oli tuikut tuomassa lämpöä. Kauniit ja kätevät vekoittimet, en tiiä millä nuita kutsuis. Olkoon ruuan alustat, ken tietää.


Otettiin kaikki jotkin menut. Menut oli käteviä, Esim. omani sisälsi Pääruuan: Paistettua härkää bambua ja herkkusieniä. Ja jälkiruuan : Friterattua banaania ja jäätelöä + kinuski kastike. Maksoi 13,5euroa. 

Ruoka oli todella ihanaa. Ja täyttävää. Riisi oli suussa sulavan pehmeää. Annokset olivat näyttäviä ja sisälsi koristeen porkkanasta tehdyn kukan. 

nam

Ainiin.. Jälkiruuasta unohdin ottaa kuvan :/ mutta sekin oli hyvää. Ehkä vähän liian makiaa mut kermaa ;)


Mutta joo tänään siis tapahtui yksi ikäväkin homma. Kullalla tippu puhelin maahan ja meni näyttö rikki. Lähettiin ostaan hänelle sitten porukalla uusi puhelin. Samalla sattui kyllä ihanakin vahinko. Ostin itelekki jotain uutta. Nimittäin uuden tabletin. 


Tähän tablettiin vieläkö sais hommattua jotki söpöt pinkit suojakuoret :POtettiin testiksi myös MTV total kanavapaketti. Se on ensimmäiset 3 kk tarjouksessa 14.95 euroa. (https://www.dna.fi/mtv-total-antenni)

Pitäähän sitä välillä hemmotella itseäkin. Nyt päätin että shoppailen seuraavaksi vasta joululahjoja! :D Pitää säästää ja ostaa kaikkia kivoja saksia kouluunkin! (: Hyvää illanjatkoa! :>


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti