17 elokuuta 2014

Hello

Moikka! En oo saanu ladattua vieläkään kameran akkua. Mutta tulin päivittään mun pari pientä löytöä tänne. Käytiin eilen poikienkans keskustassa ja sieltä lähti mukaan muutakin kun perus subi! :P Nyt on muuten ne jotku subit vain 3 Euroa. ( Kinkku,Kalkkuna ja Vege)  Namnam! Nyt kannattee käyä syömässä.

pinkkipäivä

Kapesta lähti toi ginan peplum paita mukaan. Sen oikee hinta ois ollu 14.95e mutta se oli tarjousessa 5 euroo. Ja nuo rintaliivit esittelen tässä samassa kuvassa, nuo lähti mukaan 5llä eurolla Raahen seppälästä. Yks päivä pääsin koulusta jotain puoli 3 ja seuraava bussi lähti Ouluun vasta puoli 4. Niin oli aikaa tutustua vähän raahen keskustaan. 


Kaulakorujahan en yleensä ikinä käytä. Tämän ostin vain koska oikee hinta 20 euroa ja tarjouksessa 2 euroa! En tiiä tuleeko käyttöön mutta ei ollenkaan paha hinta eikä pahan näkönen. Tämä kuva vähän huono ja vääristää. Anteeksi. Yritän ladata sen kameran ens viikolle. Nämä kaikki loput ostokset Glitteristä.


Glitterin letti pompula. Tätä ajattelin testata heti tänään kuhan käyn eka suihkussa.


Ihan äly söpöt korvikset. Ja nämäki tosiaan oikeesti sen viistoista ekeä ja nyt vaan sen kaks epiä.


Tein tommosia pikkulöytöjä, mutta ainakaan minkään tuotteen hinta ei kirpassut. Mitä halvempia löytöjä löytää sitä parempi mieli! :P 


Torstaina käytiin Kullan ja Pasinkanssa kärppä pelissä. Kärpät pelasi ruotsinliigan luleå vastaan. Peli oli ihan jees. Kärpät tietenki voitti 4-1. Ottelun ehkä mielenkiintoisimmaksi hetkeksi tuli kun toisessa erässä Kärpien Ryan Glennin ja Luulajan JonathanGranströmin välillä nähtiin painiottelu. - mima


7 kommenttia:

 1. Ihanaa tuo ensimmäisessä kuvassa oleva kynsilakka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään! :) Se on tuota Konehelsingin Miraclea. Sävy U05.

   Poista
  2. Pitääki lähtee kaupoille katteleen :D

   Poista
  3. Jooh, se oli vaan 2,5 euroo :P

   Poista
 2. aivan ihanat noi rintsikat <3_<3

  VastaaPoista